adidas lansează trei noi modele din gama Boost pentru jucătorii de tenis

Având la bază succesul înregistrat de colecția Barricade Boost 2015, adidas Tennis extinde linia de pantofi sport cu modelele Barricade Boost 2016, Barricade Boost pentru femei creați în colaborare cu Stella McCartney și Tennis Energy Boost. Modelul Barricade Boost 2016 este „arma” de luptă preferată a tenismenului Jo-Wilfried Tsonga. Reprezintă pantoful ideal pentru jucătorii care își doresc un joc de picioare mai energic, în timp ce au o stabilitate mai mare. Echipat cu o talpă exterioară durabilă, Barricade Boost 2016 asigură o tracțiune incredibilă în toate direcțiile.

Capsulele Boost din componența tălpii oferă un retur de energie receptiv care permite jucătorilor să fie incredibil de mobili.

Pantofii sport Barricade Boost by Stella McCartney pentru femei sunt concepuți de celebra creatoare de modă, partener de lungă durată al adidas.  Acest model îmbină perfect performanța cu ultimele tendințe în modă, oferind jucătoarelor de talie mondială, precum Caroline Wozniacki, un confort de neegalat în timpul meciurilor. Pe partea superioară a pantofului se regăsește țesătura stilată Primeknit care asigură confort sporit.
Îmbinând materiale de calitate superioară și detalii atent gândite cu cele mai noi tehnologii în materie de sport, adidas by Stella McCartney Barricade Boost vor acoperi ușor terenul.

Pantoful Tennis Energy Boost întregește gama Boost 2016. Acest model oferă senzația de sprijin de lungă durată si stabilitatea necesară pe care o doresc toți jucătorii profesioniști. Talpa exterioară durabilă din cauciuc, adecvată meciurilor jucate pe zgură, asigură aderență maximă. Comodul pantof Tennis Energy Boost oferă rezistență, stabilitate și confort pe parcursul jocului, astfel încât jucătorul poate câștiga meciul datorită puterii și preciziei.

Colecția Boost 2016 prezintă următoarele caracteristici

• Tehnologia BOOST care oferă un retur de energie datorită capsulelor TPU.
Datorită structurii lor unice, capsulele BOOST stochează și eliberează energia mai eficient la fiecare pas
•Adiwear 6 – talpa exterioară durabilă din cauciuc, adecvată meciurilor jucate pe zgură, asigură o aderență maximă în toate direcțiile până și celor mai rapizi jucători.
• AdiTuff 360 – o țesătură de calitate superioară, ce permite pielii să respire și asigură durabilitate în cazurile de abraziune extremă în timpul mișcărilor de pe teren.
• Noul calapod revoluționar Barricade oferă un suport maxim pentru picior, stabilitate și confort pe teren.
• Disponibile în trei nuanțe noi - Sbock Mint pentru Barricade Boost, Ultra Bright pentru modelul ASMC Barricade Boot și Shock Green pentru Energy Boost.

Noua gamă Boost 2016 a fost deja lansată, produsele putând fi achițiziționate din magazinele adidas și pe adidas.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod