adidas dezvăluie o nouă nuanță în gama adidas x Parley

adidas a dezvăluit astăzi un nou model de pantofi pentru performanță Parley UltraBOOST X, într-o nuanță de alb, îmbinând cauza cu stilul și performanța. Prin intermediul parteneriatului dintre adidas și Parley sunt remodelate modelele emblematice ale pantofilor pentru performanță, folosind Parley Ocean Plastic™.
Noua culoare a pantofilor amintește de criza decolorării coralilor care amenință oceanele, simbolizând, de asemenea, intenția de predare a steagului alb pe care ar trebui să o arate umanitatea, pentru a face pace cu oceanele și pentru a stopa poluarea apei cu materiale plastice prin intermediul unei abordări bazate pe colaborare: prin strategia Parley AIR, care susține „evitarea” utilizării materialelor plastice, „colectarea” deșeurilor plastice și „remodelarea” materialului plastic în sine.

Sunt folosite în medie 11 sticle de plastic per pereche pentru țesătura superioară a pantofului UltraBOOST X Parley, iar șireturile, conturul călcâiului și elementele de susținere laterală sunt realizate din PET reciclat.
Designul este în continuare gândit să ofere performanță ridicată, ceea ce înseamnă că gama adidas Parley îmbină funcționalitatea superioară și stilul cu o cauză bine definită – de a crește gradul de conștientizare în ceea ce privește poluarea apei și de a provoca o schimbare pozitivă.

Inovațiile principale includ:

·         Primeknit – înveleşte piciorul pentru confort și suport; realizat în proporție de 95%  din Parley Ocean Plastic™.

·         Conturul călcâiului –  oferă susținere și libertate de mișcare în zona călcâiului lui Ahile; realizat din materiale naturale.

·         Sistemul Torsion – realizat din material regenerabil, sistemul asigură flexarea naturală a piciorului de la călcâi până la degete.

·         Talpa exterioară de cauciuc – realizată din material natural, care oferă aderență superioară și se adaptează cu fiecare acțiune a piciorului, mișcându-se în armonie cu talpa BOOST pentru a oferi o alergare mai flexibilă și lină.

·         Talpa BOOST – creată pentru confort sporit și amortizare, care stochează și eliberează energie cu fiecare pas; realizată cu energie regenerabilă.

·         Parley UltraBOOST X – are, de asemenea, forma arcuită distinctivă Adaptive Arch, care asigură libertate de mișcare în timpul alergării, pentru un confort sporit și suport.

Pantofii sunt echipați și cu un Chip NFC – o experiență digitală unică, ce oferă mai multe detalii despre parteneriatul adidas x Parley și Parley A.I.R.
Strategy.

Mathias Amm, Product Category Director, adidas Running, a declarat: „La adidas credem că prin sport avem puterea de a stimula eco-inovarea și de a permite consumatorilor noștri să facă diferența. Noua nuanță de alb pe care am introdus-o în colecția adidas x Parley își propune să comunice atât stilul, cât și grija pentru mediu. Umanitatea duce lupte împotriva poluării oceanelor de prea mult timp, iar această culoare simbolizează pacea pe care trebuie să o facem cu oceanele”.

Cyrill Gutsch, fondatorul Parley for the Oceans Founder a declarat: „Fiecare gură de aer pe care o respirăm este generată de oceane. Totuși, le poluăm cu plastic, distrugându-le și provocând dispariția viețuitoarelor.
Atacurile noastre distrug cele mai mari recife de corali, făcându-le să-și piardă culoarea ca și cum ar ridica un steag alb în semn de predare. Haideți să facem pace cu oceanele și să asigurăm viitorul omenirii. Acest nou pantof nu este doar un produs. Este un simbol. Un nou mod de a crea legături între produse și cauza oceanelor”.

Pantofii UltraBOOST X Parley vor fi disponibili în magazinele adidas din România începând cu 30 iunie, la prețul de 910 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod