adidas by Stella McCartney lansează Parley UltraBOOST X

Astăzi, adidas by Stella McCartney lansează Parley UltraBOOST X, un pantof creat să îmbunătățească fiecare alergare – și să facă diferența pentru planetă. Subliniind angajamentul brandului pentru eco-inovație, Parley UltraBOOST X a fost creat în urma colaborării dintre adidas cu Parley for the Oceans, ce vizează transformarea deșeurilor marine în țesături performante. Inspirat din energia nemărginită a apelor oceanelor, designul pantofului combină abordarea sustenabilă a modei, definitorie pentru Stella McCartney, cu utilizarea inovatoare a tehnologiei, specifică adidas.
 

Cyrill Gutsch, fondator Parley for the Oceans: „Stella McCartney este un pionier, o adevărată rebelă. Viziunea ei de a crea moda fără a folosi piele sau blană a fost radicală atunci când și-a început cariera, și este consolidată acum. Ea a fost dintotdeauna un model pentru mine. Parteneriatul cu ea este o onoare și o oportunitate uriașă pentru inițiativa Ocean Plastic. adidas a fost o familie pentru Parley încă de la început, conducând și implementând Strategia Parley AIR în cel mai ambițios și eficient mod.
Ambii sunt agenți ai schimbării care ne ajută să conturăm o nouă realitate ce permite co - existența în pace a oceanelor și rasei umane și chiar încurajează cooperarea dintre ele.
”  

Cred cu tărie în crearea unor haine care sunt construite conform principiilor etice și sunt menite să reziste, iar aceasta este o ideologie care își pune amprenta pe fiecare piesă pe care o fac. Pentru mine, conservarea și respectarea planetei sunt fundamentale în ceea ce produc și întotdeauna încerc să fac un efort să iau aceste lucruri în considerare când creez.
Sunt cu adevărat impresionată de munca depusă de adidas și Parley for the Oceans pentru  crearea materialelor folosite în colecția noastră  de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru  performanță.”
, a declarat Stella McCartney.

Inovativ și prietenos cu mediul, Parley UltraBOOST X folosește fibrele performante Parley Ocean Plastic™ pentru tricotarea materialului Primeknit din care sunt făcuți pantofii. Construiți să reflecte forma naturală a piciorului femeii, pantofii se mulează perfect, ca o șosetă ce asigură mai multă stabilitate.
Pantofii au un sistem inovator de șireturi de un alb mat modern, care susține mișcările rapide și scoate în evidență silueta feminină și designul în tendințe pentru care Stella McCartney este bine cunoscută. Pantofii adidas by Stella McCartney Parley UltraBOOST X sunt disponibili în magazinele adidas din România la prețul de 1.001 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod