adidas by Stella McCartney dezvăluie colecția toamnă/iarnă 2017

adidas by Stella McCartney lansează o nouă identitate vizuală  distinctivă pentru colecția toamnă/iarnă 2017, cu un design nou al logo-ului.  Colecția este concepută pentru a inspira creativitatea în orice antrenament sau condiții meteo. În acest sezon, și nu numai, adidas by Stella McCartney celebrează originalitatea în sport, încurajând femeile să își hrănească mintea și corpul prin mișcare, fie că se antrenează și transpiră în sală, fie că descoperă o nouă provocare în natură. Arătând angajamentul brandului de a oferi performanță ridicată, materiale durabile și detalii de stil care nu pot fi imitate, colecția toamnă/iarnă 2017 oferă modele dinamice concepute pentru a explora diferite medii, indiferent de antrenamentul ales.

În acest sezon, vrem ca femeile să simtă că se pot antrena oriunde și pot fi creative indiferent de mediul în care se află.
Fie că acestea preferă să se antreneze pe stradă sau în parc, pe  banda de alergare sau în sală, în această colecție există piese pentru fiecare, fiind suficient de versatile, astfel încât să poată fi purtate și în afara antrenamentului. Așa că nu există scuze pentru a nu face mișcare. Misiunea mea a fost întotdeauna să creez concepte de durată, fără a compromite performanța sau stilul. Și sunt foarte mândră de ceea ce am realizat cu piesele de îmbrăcăminte și încălțăminte din colecția toamnă/iarnă 2017
”, explică Stella McCartney.  

Colecția de pantofi sport adidas by Stella McCartney toamnă/iarnă 2017 asigură femeile de pretutindeni că pot merge mai departe, mai sus și mai repede decât până acum, cu pantofii concepuți special pentru fiecare antrenament.
Fie că alergi afară, fie că testezi un nou antrenament de fitness, folosirea pantofilor sport potriviți este vitală pentru o mișcare mai bună, un efort optim și un risc redus de accidentare.  

Stăpânește străzile orașului cu o ținută de alergare completă. Realizate din poliester 100% reciclat, piesele sunt construite cu tehnologia hidrofugă Climastorm, având protecție UPF 50 și materiale Adizero, cu greutate mică. Un imprimeu floral viu inspirat de o grădină sălbatică înflorită face ținuta perfectă pentru a fi purtată și în afara antrenamentului. Alternativ, pregătește-te să te abați de la traseu în echipamentul pentru alergare, creat pentru mișcare – precum și pentru temperaturile imprevizibile ale iernii.
Acceptă provocarea temperaturilor scăzute și îmbracă-te în tricoul creat cu tehnologia Climaheat, pentru o temperatură optimă.

Noul echipament pentru antrenament încurajează creativitatea și spontaneitatea, oriunde te antrenezi. Articolele de îmbrăcăminte confortabile, fabricate cu tehnologia Climalite, oferă un confort optim și țin umezeala departe de piele, în timp ce imprimeurile inspirate din colecția Stella’s Ready-to-Wear te ajută să îți menții stilul între antrenamente.

Colecția adidas by Stella McCartney toamnă/iarnă 2017 va fi disponibilă în magazinele adidas din luna iulie, prețurile începând de la 205 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod