Adidas Athletics prezintă noul hanorac Adidas Z.N.E. Fast Release pentru atleții care sunt pregătiți pentru orice, oriunde, oricând

• Inspirat și creat special pentru atleții care sunt mereu pregătiți pentru orice, oricând • Ușor de deschis - noul hanorac adidas Z.N.E Fast Release poate fi dezbrăcat dintr-o singură mișcare, cu ajutorul fermoarului cu deschidere rapidă, care este pregătit atunci când ești și tu • Cu participarea unor atleți de top precum Karim Benzema, Garbiñe Muguruza, DeAndre Hopkins și Julie Jaws Nelson, noua campanie celebrează sportivul întotdeauna pregătit
Astăzi, adidas Athletics lansează noul hanorac adidas Z.N.E. Fast Release, inspirat și conceput pentru sportivii care au nevoie să fie pregătiți pentru orice provocare sportivă sau în viața de zi cu zi. 

Sărbătorim atleții care trăiesc sportul în fiecare moment al vieții lor, din acest motiv adidas Athletics a actualizat celebrul hanorac Z.N.E. cu un fermoar cu deschidere rapidă, astfel încât aceștia să poată fi gata de acțiune dintr-o singură mișcare. Indiferent dacă sportivii trebuie să livreze fizic sau mental, noul hanorac le permite să facă față oricărei provocări la momentul oportun.

Pentru lansarea noului hanorac, adidas Athletics dezvăluie noua campanie alături de renumiți sportivi la nivel mondial, precum fotbalistul lui Real Madrid, Karim Benzema, numărul 3 în tenisul mondial feminin, Garbiñe Muguruza, jucătorul de fotbal american al echipei Houston Texans, DeAndre Hopkins și multi talentata atletă Julie Jaws Nelson. Campania prezintă modul în care acești sportivi își exprimă atitudinea în viața de zi cu zi, fiind mereu pregătiți pentru orice. Prezentându-i pe acești atleți extraordinari în momente obișnuite și reale, campania demonstrează cum prin intermediul hanoracului adidas Z.N.E. Fast Release, aceștia sunt doar la o mișcare distanță de acțiune.

Karim Benzema, fotbalist Real Madrid, afirmă: “Ca atlet, este important să mă simt pregătit pentru orice, atât pe teren cât și în afara lui. Noul hanorac Z.N.E arată foarte bine iar fermoarul cu deschidere rapidă înseamnă că pot să mă dezbrac imediat, pentru a fi pregătit pentru orice situație în câteva secunde."

Dispunând de un fermoar cu deschidere rapidă, hanoracul performant și stilat adidas Z.N.E poate fi deschis dintr-o singură mișcare rapidă. Gluga hanoracului a fost redesenată și regândită pentru a permite o potrivire precisă iar sigla și linia albă așezată de-a lungul umerilor oferă hanoracului un aer select. Croit dintr-un material pe bază de poliester moale și complet sustenabil, acesta are o greutate redusă și beneficiază de tehnologia Climalite, pentru managementul umidității si confort sporit în orice condiții. Ținuta este completată de tricoul adidas Z.N.E cu o croială lejeră și cu un guler moale și de pantalonii adidas Z.N.E realizați dintr-un material moale, dublu tricotat. Ambele produse beneficiază de tehnologia Climalite, iar la nivel de design regăsim sigla adidas și linia în culoarea albă caracteristice colecției.
Michael Kresser, Vice President Product adidas Athletics, a declarat: “Indiferent dacă te confrunți cu provocări cotidiene sau sportive: câteodată trebuie să fii pregătit într-un timp scurt. Hanoracul adidas Z.N.E Fast Release permite tuturor atleților să fie gata în câteva secunde, pentru a se putea concentra 100% pe lucrurile care contează.”

Christina Schramm, Senior Design Director adidas Athletics, a adăugat: “Pentru a crea un produs pentru atleții care au nevoie să fie pregătiți în orice moment am integrat fermoarul cu deschidere rapidă. Nu mai este nevoie să deschizi fermoarul, așa cum ai face în cazul unui hanorac clasic, poți pur și simplu să îl “smulgi” de pe tine pentru a-l dezbrăca. Am asociat acestă funcționalitate cu o formă îmbunătățită a glugii și am adăugat tehnologia Climalite pentru un extra confort. Piesa vestimentară emblematică, care poate fi purtată pe stradă dar și pe teren, include detaliile de branding adidas reprezentative la nivel de design.”

Pentru a aduce laolaltă suporterii și jucătorii de fotbal, adidas Athletics va lansa o ediție specială a hanoracului Z.N.E Fast Release dedicată cluburilor de fotbal. Lansarea va avea loc în luna septembrie, odată cu startul UEFA Champions League. Hanoracul va purta culorile unora dintre cele mai renumite cluburi de fotbal din lume.
Hanoracul adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release va fi disponibil începând cu 30 august 2018 în magazinele din întreaga țară, la prețul de 418 lei. 
Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați: adidas.com/athletics.

Urmăriți conversația pe Facebook și Instagram utilizând #ZNE #ripready #adidas.

Misiunea adidas Athletics este de a revigora si revoluționa sportul ca obiect al dorinței. Recunoaște nevoia de exprimare atletică în afara terenul de joc, indiferent de sport. Eliminând decalajul dintre stilul sportivilor și viața lor sportivă, acesta promovează un punct de vedere unic și proaspăt, sărbătorește și evidențiază poveștile nespuse ale inovației care se află sub pielea sportului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod