adidas Athletics dezvăluie noua colecție Z.N.E Pulse

adidas Athletics dezvăluie ultima colecție Z.N.E, prima gamă de haine de acest gen, inspirată de creșterea pulsului atleților înainte de meci.adidas a lucrat îndeaproape cu atleți, pe tot parcursul procesului de creație, colectând și analizând date pentru a ajuta la modelarea colecției Athletics Pulse.

Această colecție s-a focusat pe momentul culminant, când atleții părăsesc vestiarele și se îndreaptă spre teren, moment în care pulsul crește în anticiparea meciului. Piesa principală a colecției este hanoracul cu glugă adidas Z.N.E Pulse Knit, realizat dintr-o țesătură fină din lână merinos ce seamănă cu reprezentarea grafică a ritmului cardiac.

Acesta este conceput pentru a asigura confortul fiecărui sportiv, indiferent de sportul practicat.

Colecția, care include o varietate de modele de hanorace tricotate și din jacard, a fost creată să ofere libertate de mișcare, indiferent că este ziua meciului sau orice altă zi. Măiestria cu care s-a lucrat la această colecție este evidențiată în detalii netede, marcaje de design iconice și construcție funcțională. Versiunea tricotată menține temperatura corpului scăzută  atunci când atleții își fac încălzirea de dinaintea meciului.

„În atletism ne propunem în mod constant să-i ajutăm pe sportivi să dea tot ce pot, creându-le îmbrăcăminte în care să se simtă confortabil și care să le ofere libertate de mișcare fără alte distrageri.
Tehnicile de tricotat deschid o imensă arie de inovație asupra modului în care sunt create articolele sportive cu un nivel superior de confort.
Folosirea ațelor funcționale și inovatoare, integrarea structurilor deschise și dense și construcția articolelor de îmbrăcăminte fără cusături oferă avantaje funcționale nenumărate. Acest lucru este combinat cu multe posibilități în ceea ce privește combinarea firelor de culori diferite, modelelor, structurilor, suprafețelor și siluetelor - ceea ce înseamnă că sportivii pot arăta și performa excelent.”
- Christina Schramm, Senior Design Director.

Colecția va fi purtată de o selecție de atleți de top, care fac parte din categorii diferite de sport, printre care ii includem pe fotbaliștii Gareth Bale si Paul Pogba, starul basketball-ist James Harden, atletul Tori Bowie, precum și cunoscutele jucătoare de tenis, Angelique Kerber si Simona Halep.

Tori Bowie, câștigătorul a mai multor medalii pentru cursele de 100m si 200m, declară: „Pulsul meu este deja crescut în noaptea de dinaintea alergării.

Mă focusez pe tehnica mea, fiind singurul lucru la care mă gândesc atunci cand mă concentrez. Când ies pe pistă, acela este momentul pentru care m-am antrenat.”

Colecția adidas Athletics Z.N.E Pulse, va fi disponibilă începând cu data de 31 august 2017 în magazinele adidas din România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod