adidas anunță noile variante de culori pentru UltraBOOST Laceless

Primul model adidas Laceless este relansat în două variante noi de culori inspirate de alergătorii care intensifică pulsul orașului prin alergare, indiferent de ora din zi.
După lansarea primilor pantofi adidas Running fără șireturi, în luna iulie, adidas UltraBOOST Laceless revine cu o nouă paletă de culori pentru a marca sfârșitul sezonului de alergare al anului 2017. Sărbătorind fiecare alergare și peisajul într-o permanentă transformare, noile variante de culori pentru UltraBOOST Laceless se inspiră din cerul mereu schimbător – încorporează tonurile pudrate și neutre ale zorilor și crudul albastru-indigo al apusului.

Concentrarea constantă a brandului adidas pe inovație și stil, asociată cu efortul de a furniza cele mai avansate tehnologii ale momentului, a condus la crearea pantofilor UltraBOOST Laceless – proiectați special pentru a oferi alergătorilor o experiență care implică cel mai scăzut efort.
Intrând astfel în familia emblematică adidas dedicată alergării, UltraBOOST, modelul încorporează tehnologia avansată PrimeKnit, ceea ce face realizabilă îndepărtarea șireturilor. Talpa de renume mondial BOOSTTM, combinată cu partea superioară a pantofilor, permite purtătorului să-și elibereze întregul potențial în cel mai minimalist și stilizat model adidas lansat până în prezent.

adidas înlătură barierele lucrând în mod direct cu atleții pentru a testa și a reface renumitul PrimeKnit, cu scopul de a crea compresia perfectă care suportă și garantează performanță de vârf fără necesitatea șireturilor.
Această adaptare asemănătoare unei șosete îmbinată cu design-ul terminației tip guler oferă posesorului potrivirea perfectă și permite piciorului să se miște în armonie cu silueta. Integrarea Forged PrimeKnit oferă, de asemenea, suport zonei mediane a piciorului și blocarea acesteia.

Stephen Dobson, Design Director, adidas Running, a declarat: „Noua paletă de culori celebrează alergătorii care se antrenează oricând, nu se opresc niciodată, care păstrează străzile orașului în viață chiar și atunci când alergătorii din cealaltă parte a lumii dorm.
Ne-am inspirat din aceste momente încorporând tonurile pudră din zori și nuanțele crude de albastru ale apusului în design, făcând UltraBOOST o siluetă care face ca fiecare alergare să fie grozavă.”


UltraBOOST Laceless va fi disponibil în magazine din 6 Decembrie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod