8 Jewellery– Bijuterii ca semnături cu diamante

O bijuterie poare fi doar un accesoriu care completează o ținută sau poate fi o semnătură a personalității purtătorului. În spatele unei bijuterii unicat, din material prețioase, se poate ”citi” o poveste unde rafinamentul și emoția creează un dans spectaculos, dedicate doar ție. În magazinul8 Jewellery poți intra în universul bijuteriilor unicat, create din aur, diamante și alte pietre prețioase! Aici, un consultant specializat îți va fi ghid în călătoria în care vei descoperi bijuteria creată să ”vorbescă” despre tine.

Saptamana trecuta s-a lansat noua colectie 8Jewellery, eveniment ce s-a bucurat de prezenta numeroarelor personalitati si vedete. Catalin Botezatu s-a inscris in lista clientilor de diamante pure, dorind sa chizitioneze o cruce din nestemate, ce valoreaza peste 30.000 euro.
Iar adelina Pestritu a probat cateva inele de logodna, ce depasesc suma de 25.000 de euro. Monica Iargar, Florentina Opris, Andrei Nourescu, Simona Taranu si Camelia Baltoi au fost fascinate de creatiile unicat.

Vrei o bijuterie doar a ta? Atunci trebuie să cunoști și să încerci creațiile proprii ale Casei de Bijuterii8 Jewellery! Rigorile bijutierilor germane și dorința Casei de a crea dintr-o bijuterie o extensie a personalității celui care o alege, a transformat din colecția proprie o adevărată demonstrație în arta luxului.

Se spune că o bijuterie te poate alege, pentru că într-un fel simți că ”rezonezi” cu ea! Citești în materialele alese și înstrălucirea diamantelor un rezumat al unei trăiri personale, pe care o vrei în capsulată într-o bijuterie.
Colecția 8 Jewellery vorbește despre aceste emoții sub forma pietrelor și materialelor prețioase.  

Creațiile8 Jewellery s-au remarcat în lumea bijuteriilor de lux prin faptul că fiecare piesă este unică, fiind creată de un artist bijutier care a pornit pentru fiecare de la o altă sursă de inspirație. De la montură, formă, elemente inovative, precum toarta flexibilă a inelelor, pâna la aranjarea într-o anume formă a diamantelor, creațiile 8 Jewellery sunt cunoscute deja ca un punct de referință în segmental bijuteriilor de lux.

Bijuterii din aur de 18 K, completate de diamante îți vor transforma viziunea despre ce înseamnă un accesoriu care să te reprezinte. Diamantele, acele pietre care sunt aduse la suprafața pământului de erupți ivulcanice și considerate cele mai dure material naturale, captivează de la prima vedere! De aceea, alegerea unor bijuterii cu diamante poate fi o reală provocare.  Aceste pietre strălucitoare care ne inspiră de generații prin valoarea, raritatea și modul prin care reflect lumina, parcă au încapsulat în formula lor chimică cele mai tânjite calități și povești.
Asocierea lor cu romantismul și feminitatea absolută s-a infiltrate în cultura noastră, fiind aproape dificil să alegi pentru moment importante din viața noastră alte pietre prețioase ca simbol. Alese cu grijă și montate perfect pe designul bijuteriei, diamantele sunt vedetele colecției8 Jewellery.

Colecția proprie, 8 Jewellery, îți pune la dispoziție propuneri fascinante de bijuterii! Cercei, inele, brățări, pandantive și coliere, toate create din aur, pe care au fost plasate diamante într-un mod prin care bijuteria va fi menită să devină piesa de rezistență a oricărei ținute. Pentru că a fost creatăsă fie specială, orice bijuterie8 Jewellery se remarcă de la prima vedere prin design, devenind o bună sugestie de cadou.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod