50 de designeri romani promit o experienta unica de shopping la Cloud no 9 Pop Up Store

Cloud no 9 Pop-up Store alaturi de cei peste 50 de designeri romani care expun la The Ark, pe 18 si 19 noiembrie, anunta tema iernii: #FellingBlue si promit sa aduca in fata pasionatilor de fashion cele mai noi colectii, piesele cele mai trendy ale sezonului, dar si tinutele care au avut de-a lungul vremii cel mai mare succes la public.
Aceasta editie isi propune sa aduca multa culoare, mai ales ca in acest sezon predomina nuantele puternice: rosul, albastrul, galbenul, portocaliul. “Printre lucrurile care nu ar trebui sa ne lipsească din garderobă se numara fustele din piele, rochiile statement, paltoanele lungi și neapărat o pereche de cizme.      

Cizmele lungi sunt incaltarile cheie ale sezonului si este bine sa stiti ca le puteti asorta si cu cea mai glam rochie pe care o aveti in garderoba, dar si cu o pereche de jeansi uzati”, spun organizatorii. 

Printre expozantii editiei din 18-19 noiembrie, de la The Ark se numara: Loulou The Brand Outlet, Otilia Flonta, Csilla Tulogdy, Chemistry, Framboise, Lure Studio, Minelli, Shukar Bijoux, Larisa Dragna, Colorescu, Maison Ilia, Pruthya, AEP Jewelry, Muna Radu, Maraboo, Ioana Preda, Atelier Faiblesse, Alexandra Nacu, Indria, SilkDom, Revival Of Wigs, Maison Couchou, Bijoux et Bisous, Samara Jewelery, Shakara, JBJ, Vanilla Leather, NEBS, Kyrushka, Sacpartout, Dhanna Shop, Brise, Miss Mary a Little

Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat cu 5 ani in urma, în 2012, din dorinţa de a descoperi tineri creatori români şi de a contribui la transfomarea poveştilor de dragoste pentru design în poveşti de succes.
Cloud No 9 Pop-Up Store este locul care concentrează creativitatea celor mai talentaţi designeri români şi comorile care le poartă numele, amprenta, personalitatea. Editia de iarna va avea loc pe 18-19 noiembrie, la The Ark, iar mai multe detalii se pot gasi pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/cloud9magazine/. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod