5 ținute de toamnă pentru ieșirile tale cu prietenele

Indiferent de piesele pe care le vei alege și de situațiile pentru care te pregătești, nu uita că, toamna asta, cel mai cool este să porți încrederea. Cu ajutorul stiliștilor Fashion Days, îți arătăm ce piese trebuie să ai în garderobă pentru a-ți crea outfitul care te ajută să fii stylish și mai ales să îți ofere acel plus de încredere care te ajută să realizezi tot ce îți propui.


1. Ieșire la ceai

Pentru întâlnirile la ceainăria preferată, știută doar de voi, optează pentru piese confortabile, dar chic.

Un maletă de lână cu guler înalt, care urmărește linia corpului, îți va asigura o apariție seducătoare, iar dacă optezi pentru o nuanță de roșu, ești de două ori câștigată: roșu sugerează încredere în sine și este, în același timp, una din culorile sezonului. Alătură o pereche de pantaloni confortabili din denim și ești gata să vă întindeți la povești!
 

2. Plimbare în parc

Te poți bucura de culorile toamnei în plimbări agale, cu prietenii tăi, pe aleile din parcul din apropierea casei, chiar dacă afară temperaturile sunt mai scăzute.

Toamna asta, se poartă paltoanele confortabile, iar cum albastrul este prezent și în acest sezon pe podiumuri, ia-l în calcul pentru următoarea achiziție. Îl poți accesoriza cu un rucsac, accesoriu care se menține, în continuare, în trend. Îndrăznește și integrează în ținutele tale culori vii; contrastul dintre albastru și roșu cu siguranță te va captiva.
 

3. Ieșire la film


Pantalonii în carourisunt piesa-vedetă în această toamnă.Alege să îi evidențiezi cu o pereche de pantofi masculini, pentru un look îngrijit, care atrage toate privirile.

Cu aceste piese, ești pregătită și dacă, după film, vă hotărâți să prelungiți distracția și să rămâneți, câteva ore,  la masă, în oraș.


4. Concert


Fusta petrecută este o piesă cu care mergi la sigur, iar dacă mergi cu prietenii tăi la un concret rock, o fustă de piele în acest stil îți va garanta o apariție uber-cool. Pentru a-ți pune și mai mult în evidență ținuta, poți adăuga o geantă crossbody din piele, cu ținte.



5. La prânz, în weekend


O după-amiază relaxantă de sâmbătă, petrecută în compania celor mai buni prieteni, la un restaurant cochet, este ocazia perfectă pentru o apariție stylish.

Optează pentru o rochie maxi, cu imprimeu floral, în trend și în acest sezon, și o pereche de ochelari de soare în culori similare și poți crea astfel, fără niciun efort, un look feminin, care emană încredere.

Toate produsele se gasesc pe fashiondays.ro.

1 din 7