4 tinute chic cu care nu vei da gres la niciun eveniment

În sezonul cald au loc cele mai frumoase petreceri. De aceea, brandul de îmbrăcăminte Mathilde vine în ajutorul tău cu piese vestimentare care te vor scoate din anonimat. Cu un design unic și nonconformist, acestea vor conferi ținutei tale o notă de eleganță și originalitate.

Rochii cu imprimeu tropical

La petrecerile de anul acesta optează pentru rochiile lungi, vaporoase, cu motive tropicale care te trimit cu gândul la mare și plajă. Acestea emană feminitate și senzualitate, putând fi purtate atât la petrecerile organizate la piscină, cât și la evenimentele festive.

 



Rochii în culori pastel

Simple, elegante și versatile, rochiile în culori pastel reprezintă alegerea ideală pentru evenimentele din acest sezon. Noua colecție de vară Mathilde propune rochia Fathia R, cu mâneci din voal, care se potrivește perfect oricărei femei, scoțând în evidență talia și picioarele.



Rochii cu buzunare

Rochițele cu buzunare se numără printre preferatele fashionistelor datorită faptului că sunt practice și ușor de purtat. Mathilde a creat rochia verde Derek, cu croială în A, al cărei material îi conferă o notă de eleganță și poate fi purtată cu succes la petrecerile de cocktail.

Totodată, broderia și tulul din partea de sus o completeză perfect, astfel încât acestă ținută nu are nevoie de prea multe accesorii.

 

Fustă din satin

În cazul în care nu te poți decide asupra unei ținute, optează pentru o bluză neagră în partea de sus și o fustă din satin în partea de jos. Fusta Diva K, semnată Mathilde, are o mică trenă la spate și un croi deosebit care va atrage toate privirile, iar tu vei fi în centrul atenței pe toată durata petrecerii.

Descoperă și tu noua colecție de vară în magazinele Mathilde din țară sau online pe www.mathilde.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod