4 modalitati in care poti purta o camasa in aceasta primavara

Renunta la ideea conform careia camasa se poate purta doar la birou si invata sa o porti in tinute si stiluri diferite. Unul dintre cele mai utilizate item-uri in prezentarile de moda, camasa, poate lua forme diverse, de la un look in linii bine definite, la tinute alcatuite cu stil in care camasa moderna are rolul principal.
Luminita Staicu, designer Hermosa, te invata cum sa transformi acest articol vestimentar in vedeta sezonului si cum sa porti camasa cu stil primavara aceasta.

CAMASA DREAPTA PENTRU UN LOOK URBAN CHIC

De cate ori urmeaza sa ai o zi plina prin oras, opteaza pentru un look modern si relaxat, care sa iti permita sa duci la bun sfarsit toate activitatile zilei. Nimic nu poate fi mai cool decat o camasa purtata intr-un mod potrivit, care sa atraga toate privirile.

MIZEAZA PE DUNGI PENTRU TINUTE PRIMAVARATICE

Poti opta pentru o camasa ori de cate ori it doresti sa fii feminina si atragatoare.
Mizeaza pe dungi in stiluri diferite si pe ROSU, cea mai atragatoare culoare a primaverii. Creeaza-ti un outfit extrem de practic si feminin purtand
o camasa cu dungi impreuna cu pantaloni skinny albi sau pantaloni scurti. Accesorizeaza tinuta cu o geanta mare, din rafie sau din piele
colorata.

CAMASA TIP ROCHIE

Camasa tip rochie este alegerea ideala pentru o piesa pe care o doresti vedeta sezonului. O camasa ampla poate fi purtata intr-un stil office, dar si jucaus in functie de look-ul pe care doresti sa il construiesti.
Pe langa tinuta chic pentru birou, daca o mixezi cu colanti ori cu pantaloni scurti si sandale cu toc inalt, cu siguranta nu ai sa te desparti de ea la nicio iesire.

Camasa tip rochie, frumos accesorizata cu broderie cu pasari si model cu dungi subtiri.
Confectionata din semipolin, are maneca lunga cu epolete reglabil in terminatie si poate fi purtata in combinatii infinite.

POARTA CAMASA IN STILUL BOHO-CHIC

Daca esti adepta imprimeurilor florale si a stilului romantic, cel mai probabil stilul boho-chic este pentru tine.
Alege o camasa cu imprimeu floral si culori vii, care sa te duca cu gandul la un city break insorit alaturi de cateva prietene.

Alege intre blugi prespalati sau o fusta plisata cu talie inalta si
mixeaza ceea ce ti se potriveste cu Camasa
Pentru un look complet, aranjeaza-ti parul in acelasi stil si poarta
cateva impletituri accesorizate cu flori naturale.

Pret Camasa Maritza - 119.90 lei.
Poti comanda online de pe www.Hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod