4 idei vestimentare pentru a întoarce toate privirile vara aceasta

A venit vara și o dată cu ea garderoaba noastră suferă modificări. Culori îndrăznețe, rochii colorate și diafane, salopete elegante și volane atipice, sunt doar câteva dintre caracterisiticile noii colecții de vară Mathilde. Ținutele, care pot fi purtate cu încredere atât în timpul zilei, cât și seara la ieșirile cu prietenii, sunt un must have al acestui sezon. Noua colecție Mathilde îți propune creații unicat, special create pentru femeile care vor să iasă din tipare și să se facă remarcate.

Volanele colorate, în trend și vara aceasta

Dacă nu știi încă ce ținute să îți achiziționezi, noi îți vindem un pont: Vara aceasta se poartă volanele! Fie că vorbim despre bluze, rochițe sau cămăși, acestea sunt potrivite pentru orice moment, iar tu vei străluci și vei atrage toate privirile.

Mathilde îți propune să fii îndrăzneață și să ieși în evidență oriunde mergi!

Printul floral, la mare căutare

Și pentru că este vară și soare afară, cu toate simțim nevoia de a ne îmbrăca cât mai vesel și jucăuș. Astfel, îți sugerăm să uiți de cămășile și bluzele clasice și să îmbrățișezi printurile florale. Acestea sunt alegerea ideală atunci când ești în vacanță, dar și în zilele obișnuite.

 

Rochii vaporoase

Pentru doamnele și dommnișoarele care își doresc ținute elegante, vara aceasta puteți opta pentru rochiile vaporoase.

Lejere și versatile, acestea sunt ideale dacă dorești să ieși la o terasă cu prietenii sau să te plimbi pe faleza mării. În serile răcoroase de vară, acestea pot fi accesorizate cu jachete sau veste minimaliste, completând astfel ținuta în tonuri de culoare.

Caroruri la orizont

Potrivite în orice context, carourile te vor ajuta să îți construiești ținute ideale pentru zilele de vară. Probabil, prima imagine care îți vine în minte atunci când te gândești la carouri sunt uniformele de școlăriță, dar acest imprimeu se poate reinterpreta cu ajutorul salopetelor și fustelor Mathilde.

De la simple bluze și până la salopete, acestea reprezintă o infuzie între stilul elegant și casual.

Așadar, vara aceasta orientează-te către ținute cu printuri și culori îndrăznețe și cu siguranță vei întoarce toate privirile.Descoperă și tu noua colecție de vară în magazinele Mathilde din țară sau online pe www.mathilde.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod