3 tendinţe de neratat în această primăvară

Gata cu aşteptarea, primăvara este aici. De la zi la zi câştigă teren articolele chic, în tendinţe, care ne reflectă întu totul personalitatea.
Înainte de a pleca la cumpărături, îţi spunem ce nu trebuie să îţi lipsească din garderobă în sezonul de primăvară – vară în materie de accesorii.

1. Un strop de culoare: Pantone a declarat Living Coral drept nuanţa vedetă a anului 2019, aşa că elementele corai sunt un must-have. Lasă-ţi însă stilul şi imaginaţia să dicteze! Verogia îţi propune o paletă soft, irezistibilă, cu nuanţe de roz pudrat, nude, liliac sau bronz, în contrast cu accente puternice, care îţi vor pune în valoare orice ţinută.



2. Detalii statement: cataramele şi accesoriile bijuterie întâlnesc un joc de culori şi texturi şi forme îndrăzneţe, pentru un factor WOW garantat. Alege să investeşti în articole pe care le poţi purta pe tot parcursul zilei, fie că mergi la birou, la un eveniment after hours sau doar la o plimbare prin oraş. Exemplul perfect? O pereche de sandale elegante şi comode Juliette!



3. Piese atemporale: tendinţele se schimbă în funcţie de sezon, dar nu şi piesele clasice. Simte-te ca o vedetă purtând pantofi şi genţi elegante, în care ai fi suficient de încrezătoare încât să păşeşti pe covorul roşu.


Descoperă întreaga colecţie de primăvară – vară pe www.verogia.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod