2010- anul accesoriilor DEICHMANN

Luna ianuarie, prima fila a calendarului ne poarta deja cu gandul la noile trenduri si trucuri in materie de fashion.

Luna ianuarie, prima fila a calendarului ne poarta deja cu gandul la noile trenduri si trucuri in materie de fashion. Cu ce vei surpinde sezonul in care intreaga natura revine la viata si incepem sa ne preocupam din in ce in ce mai mult de look-ul nostru? Raspunsul este acum la indemana ta. In mod cert, DEICHMANN este stilistul tau, in ceea ce priveste accesorizarea tinutelor tale in anul 2010.

Venim in intampinarea ta cu o intreaga colectie accesibila pentru bugetul tau, comoda pentru lungile drumuri pe care le ai ai facut pe parcursul zilei si de-a dreptul surprinzatoare pentru toti cei ce te vor privi.

E momentul sa ne gandim la reinnoirea si completarea tinutelor noastre, asa cum facem in fiecare an, sezonul acesta oferindu-ne mai mult ca oricand o schimbare vizibila in moda!

Cizmele cu varf decupat, sandalele pe glezna, varietatea binecunoscuta deja de balerini pe care ti-o ofera DEICHMANN in fiecare an, pantofi intr-o frenezie de forme si culori, oricare dintre acestea te va face irezistibila in orice moment al zilei.


Cele mai apreciate modele de incaltaminte pentru noul an le gasesti in curand la DEICHMANN, magazinul tau drag, mereu alaturi de tine cu aceleasi preturi senzational de avantajoase.

Fie ca esti innebunita dupa cizme, alegand in sezonul cald indraznetele cizmele cu varf decupat, fie ca iti place atitudinea boema de care esti captata sub vraja balerinilor sau ca fara doar si poate iti place sa fii irezistibila in pantofii si sandalele de seara, alege DEICHMANN.

Preturile articolelor DEICHMANN:

Sandale  - 79 lei
Cizme cu varf decupat  - 99 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod