10 ani de moda romaneasca alaturi de Sense

Brandul 100% romanesc, Sense, implineste in aceasta toamna 10 ani de prezenta activa in peisajul modei autohtone.
Desenate si atent supervizate de catre designerul Andreea Tincu, colectiile Sense epateaza atat prin design evergreen, linie timeless, calitatea premium a materialelor cat si prin croiala perfecta. Rochiile cu aer feminin innobilate cu detalii rafinate ar putea fi considerate unele din piesele iconice ale brandului iar deux-pieces-urile elaborate si tricotajele moderne sunt un atu imbatabil al marcii.

Pentru sezonul toamna-iarna 2017/2018 Sense a pregatit o colectie foarte ampla, structurata pe capsule diferite stilistic si cromatic, toate in ton cu tendintele internationale.

Outfiturile sunt elegante, sic- gandite special pentru a fi versatile si usor de adaptat unui lifestyle activ. Create pentru a alcatui o garderoba perfect echilibrata, tinutele au un design actual, iar paleta coloristica este foarte diversificata.

Modelele clasice in tonuri uni pudrate se mixeaza cu variantele indraznete cu printuri delicate in nuantele calde de ocru, portocaliu acid sau grena regal, dar se remarca si nuantele mai reci de griuri colorate combinate cu verde intens sau albastru Klein.

Imprimeurile florale artistice sunt in armonie cu grafismele geometrice care creeaza iluzii optice, iar dungile aduc o nota retro tinutelor. Croiala pieseleor este structurata inteligent in asa fel incat sa puna in valoarea o  silueta armonioasa, echilibrata si un stil autentic asumat.

Colectia inglobeaza si o linie de tricotaje realizata in Smirodava, un nume important in industria textila romaneasca.  Modelele propuse sunt diversificate si variaza de la pulovere cu aer modern, jachete bine structurate  la rochii tricotate fin,  firele folosite fiind premium.Colectiile Sense sunt disponibile atat in magazinele proprii din tara, cat si pe site-ul www.fashionsense.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod