Zenology, cel mai nou nume în selecția MADISON absolute beauty

Zenology este noul brand care își face debutul în magazinul MADISON absolute beauty primăvara aceasta. Portofoliul MADISON va fi completat de o gamă extinsă de parfumuri de cameră până la produse de îngrijire pentru păr și corp.

Zenology își propune să creeze produse calitative, de lux, de beauty și lifestyle, care hrănesc pielea, echilibrează corpul sau aduc un plus de extravaganță unei case, toate acestea cu grijă pentru mediul înconjurător. Cele mai multe ingrediente provin din surse regenerabile și reprezintă fuziunea dintre principile active din plante și puterea vitaminelor.

Jeroen Oudesogten, CEO-ul și Directorul de Creație Zenology, a studiat Fashion Design la Universitatea Amsterdam Fashion Institute (AMFI) și a lucrat timp de 10 ani ca designer de fashion. Ulterior s-a reorientat către zona de design de interior și a creat, împreună cu specialiști în domeniu, conceptul pentru The College Hotel, unul dintre cele mai remarcabile hoteluri din Amsterdam. În timp ce crea linia de produse pentru acest boutique hotel, Jeroen a dat startul și propriului său brand Zenology.

Fie că este vorba despre produse de curățare, tratamente specifice și tonifiere sau produse ce oferă hidratare și relaxare, la MADISON absolute beauty există o gamă largă de opțiuni pentru ingrijirea și răsfățul corpului.

Printre brandurile care sunt deja apreciate de către clienții magazinului se numără Aesop, CellCosmet & Cellmen, Byredo, Officina Profumo di Santa Maria Novella, Hampton Sun, Philip B., Oribe sau Sepai.
    
În ceea ce privește secțiunea de home scent, MADISON absolute beauty propune nenumărate variante: bețișoare parfumate, difuzoare pentru esențe parfumate, parfum sub forma de spray, lumânări aromate, potpourri – frunzele uscate si parfumate prin secrete bine pastrate, și implicit hârtie parfumată – celebra papier d’Armenie sau clasicul și aromatul “bukhoor” – tămâia orientală care în procesul de ardere emană un fum puternic parfumat.
Astfel, Zenology va fi noua opțiune adăugată în magazin, pe lângă branduri precum Cire Trudon, Editions de Parfum Frederic Malle, Baobab Collection, sau Fornasetti Profumi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod