XXL SKINCARE

Sephora știe că demachierea este una dintre etapele ritualului înfrumusețării, pe care femeile sunt adesea tentate să o uite.
Aceasta este însă una dintre cele mai importante, fiindcă nu are niciun rost să aplicăm produsele de îngrijire pe o piele care nu este impecabilă. De aceea, Sephora vă pune la dispoziție demachiantele sale generoase la format XXL, pentru o demachiere în profunzime, precum și șervețelele sale individuale, pentru o demachiere rapidă și formula sa multi-acțiune, pentru o demachiere inteligentă. Toate au fost concepute pentru o curățare ireproșabilă a pielii și pentru a le incita și pe cele mai leneșe dintre noi să ne curățăm pielea!!!  În rândul produselor antirid, Sephora a continuat regândirea gamei sale prin lansarea a 3 tratamente de excepție care îmbină eficacitatea și experiențele senzoriale. 3 produse care vor deveni inconturnabile și care vor fi nelipsite din trusa de cosmetice a adevăratelor beauty addicts în căutarea elixirului tinereții fără de bătrânețe…

SENSATION MAKE UP REMOVERS & CLEANSERS:  Aceasta este spuma cu „efect de piele regenerată” la care am visat cu toate, care ne va face pielea impecabilă și luminoasă. Cum este posibil? Deoarece aceasta curăță, bineînțeles, și înlătură rapid și eficient chiar și machiajul cel mai intens, fără a lăsa pielea uscată.
Și asta nu e tot! Fiindcă aceasta conține extracte de citrice, bogate în AHA, care exfoliază delicat pielea și amplifică luminozitatea tenului. Rezultatul: porii pielii devin mai fini și se închid… Pielea devine mai frumoasă pe zi ce trece. Ultra eficientă ȘI extrem de delicată, această spumă se utilizează zilnic și este perfectă pentru toate tipurile de piele, chiar și cele mai sensibile.

Soothing cleansing milk : Aceasta este versiunea XXL a loțiunii demachiante, un best-seller al Sephora. 400 ml de loțiune de o delicatețe desăvârșită, pentru curățarea și demachierea feței și a ochilor, fără a lăsa pielea grasă. Îmbogățită în ulei de macadamia, această loțiune lasă pielea moale și catifelată, fără vreo senzație de inconfort. Textura sa cremoasă vă face atât de dependente de aceasta, încât demachierea nu va mai fi o povoară ci un moment de plăcere. Testată dermatologic, această loțiune se potrivește tuturor tipurilor de piele, chiar și celor mai sensibile.

Instant refreshing toner : Cea mai eficace loțiune tonică este acum disponibilă la format XXL, pentru a fi sigure că nu rămâneți în pană.
400 ml de loțiune pentru a completa demachierea feței și a ochilor seara și pentru a vă revigora pielea dimineața. Datorită extractului său de ginseng, aceasta va fi automat asociată gestului devenit indispensabil pentru reîmprospătarea și tonifierea pielii.

Express eye makeup remover wipe: Acum nu mai este nevoie să purtați după dvs. două demachiante, unul pentru față, altul pentru ochi! Foarte bine gândite, aceste șervețele demachiante pentru ochi sunt ambalate în pliculețe ultra-practice cu două compartimente: câte un șervețel pentru fiecare ochi, care pot fi luate peste tot!

AGE DEFYING WINING HEROES: Doriți să cunoașteți campionul produselor antirid? Iată-l! Este noul ser de o eficacitate inegalabilă, care acționează în 2 timpi. Acțiunea imediată constă în decrisparea trăsăturilor feței și întinderea pielii, datorită zaharurilor vegetale cu efect tensor instantaneu. Pe termen lung, acesta diminuează semnificativ ridurile și liniile fine, grație combinației de colagen și de nutripeptide de orez conținute. Rezultatul a fost demonstrat, în doar 7 zile ridurile fiind atenuate și mai puțin vizibile! Ce are în plus? Acest ser inedit se utilizează în zona conturului ochiului, având un rezultat 2-în-1.
Așa numitele riduri „laba gâștei” se estompează vizibil, iar impresia de privire obosită este atenuată.

Total Age defy night cream: O cremă de noapte cu o nouă formulă pentru a face pe cosânzenele. În spatele texturii delicate și cremoase a acestui tratament se ascunde o cremă cu efect global, care acționează întreaga noapte pentru ca atunci când vă treziți să aveți o piele mai frumoasă. Secretul său? Trioul activilor săi renumiți: peptida pentru stimularea colagenului, extractul de alge pentru reîncărcarea pielii cu energie și „activul anti-oboseală cutanată”.  Rezultate demonstrate: acțiunea asupra semnelor îmbătrânirii (mai puține riduri, mai multă fermitate și elasticitate a pielii…) și acțiunea de înfrumusețare a pielii (piele mai strălucitoare, pori mai fini, estomparea semnelor oboselii…). Este cea mai completă cremă antirid de noapte.

Total Age defy night cream for eyes & lips: Tratamentul antirid cel mai complet care acționează simultan asupra privirii și zâmbetului.  Cu o textură mătăsoasă, acesta conține activi care acționează în sinergie, pentru a conferi luminozitate pielii, a întinde și a redefini conturul ochilor și al buzelor: zaharuri vegetale cu efect tensor imediat, o peptidă pentru stimularea colagenului și un extract de alge pentru reîncărcarea pielii cu energie.
Pe măsură ce îl aplicăm, zonele feței marcate de riduri de expresie sunt sublimate: ridurile și cearcănele se estompează, conturul buzelor își recapătă finețea,… și întreaga față pare vizibil mai tânără.

HANDS FRIEND FOR SMOOTH WINTER:  Super-crema dedicată mâinilor foarte uscate și fragilizate. Cu o formulă îmbogățită în unt de Shea, care penetrează foarte rapid pielea și contribuie la formarea unui strat protector la suprafața pielii, aceasta protejează mâinile pe măsură ce o utilizați. Aceasta permite atenuarea senzației de piele care strânge. Experimentați senzația instantanee de piele mai moale, de confort și de calmare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod