Wycon - cel mai nou brand de cosmetice de lux din România

WYCON iti propune o multime de produse high-quality in promotii! OJA CHICAGO COLLECTION la 9,90 ron; OJA BURLESQUE COLLECTION la 9,90 ron; RIMEL MASCARA WAVES la 19,90 ron; BRONZING POWDER la 19,90 ron. Toate acestea in diverse culori si texturi la alegere!
Wycon este un jucator important pe piata cosmeticelor made in Italy. 15 ani de experienta in domeniul cosmeticelor de lux si mai ales in domeniul make-up, au ajutat fondatorii sa creeze acum 5 ani brandul Wycon care in scurt timp s-a bucurat de un mare succes ceea ce a dus la o crestere exponentiala si la o continua expansiune.

Cu o gama vasta de produse si accesorii cosmetice profesionale, moderne si inovative (6 linii de productie : fata, ochi, buze, corp, maini si accesorii) reuseste sa satisfaca dorintele si necesitatile tuturor clientelor de orice varsta, prin calitatea tipica produselor sale made in Italy, eleganta, stil si prin preturi accesibile.
Wycon premiaza fidelitatea prin Fidelity Card si atrage noi cliente prin programul de promotii constante.

Filosofia Wycon este CALITATE LA PRETURI ACCESIBILE. Calitatea produselor, ce permite nu numai infrumusetarea cat si tratamentul pielii, se gaseste la preturi rezonabile (variind intre 1 si 25 euro) astfel incat, in actuala si noua realitate economica, achizitionarea produselor Wycon nu aduce schimbari majore bugetului clientilor.

Brandul are o politica de franchisig in plina expansiune deja consolitata cu un numar de 78 de magazine, in prevalenta in Italia, dintre care 42 deschise in 2013.
Este prezent in toate orasele mari (Roma, Milano, Firenze, etc.) si in toate centrele comerciale cele mai importante din Italia. Cu un feedback extrem de pozitiv din partea pietei, este in cautarea altor oportunitati si provocari. Astfel a deschis magazine in Bratislava si Malta.  Urmatorul pas este Romania unde ar fi primul magazin specializat de produse si accesorii cosmetice made in Italy in acest format.

Magazinul Wycon in sine reprezinta conceptul si filozofia brandului. Intregul aspect este caracterizat de un impact vizual puternic prin jocul de oglinzi si lumini, ce vizeaza stimularea intregii sfere multisenzoriale.
Beneficiind de un design nou, modern, fresh, fiecare produs este pus in evidenta, usor de testat si de achizitionat. Magazinul WYCON este situat in Centrul Vechi, str. Selari 7.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod