Women Secret

Ce poate oferi Women Secret în domeniul parfumurilor? Adolescentii dar în special femeile, fuste scurte, tocuri înalte, mai multa tehnologie, telefoane mobile, ipod-uri, viata mai activa.

Ce poate oferi Women Secret în domeniul parfumurilor? Adolescentii dar în special femeile, fuste scurte, tocuri înalte, mai multa tehnologie, telefoane mobile, ipod-uri, viata mai activa. Sa atingi mai mult (Reaching further), sa sosesti mai repede, sa fii mai mult, mai multi prieteni, mai muta distractie, mai multe experiente, mai mute provocari, mai multe necesitati.

 

Women Secret apa de toaleta este dulce, inocenta, racoritoare, senzuala. Notele de top sunt mar caramelizat, mandarina rosie si grapefruit înghetat, notele de mijloc sunt reprezentate de bujor înflorit, frezie galbena si iasomie, in timp ce notele de baza sunt lemn de tek, lemn plutit si lemn de cottonwood.



Designul sticlei este inocent si imoral, serios dar amuzant, noapte si zi, plaja sau munte, blonda sau bruneta, arta sau stiinta... Destul cu alesul! Arta în parfumerie! Culori în miscare pentru Atractie imediata!. Sticla te va surprinde prin transparenta, culori tinere si distractive într-o forma noua si luminoasa! Gama de produse este atractiva, amuzanta, tânara si desavârsita!

Women Secret apa de toaleta se gaseste disponibila la pretul de 97 ron.

Produsele poate fi achizitionate din magazinele DM Drogherie Markt şi în curând în B&B şi Kendra.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod