Wella SP SUN

SP SUN inseamna doua linii de produse: Sunshine - pentru protectie - si Sunset - pentru refacere. Produsele Sunshine - Anti-Ray Lotion SPF 15 (Protectie pentru par si piele) si Colorsafe Fluid (Protectie si Reparare) contin Formula SunScreen (ecran protector de soare) care protejeaza firul de par, are grija de intensitatea culorii, oferindu-i stabilitate si stralucire.

Pe de alta parte, produsele din linia Sunset, contin Formula After SunBuilder, care patrunde in firul de par, pe care il repara si ii stabilizeaza structura. Ai la dispozitie Refresh Shampoo, Express Cream, Reinforce Mousse si Moist-in-elixir.

Pret recomandat de vanzare - Refresh Shampoo - 53 lei
Pret recomandat de vanzare - Moist in Elixir - 61 lei
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • yshop pe 8 Aug 2008, 23:04
    Magazin online COSMETICE SI MAKEUP ieftine !!

    http://uniqueshop.yshop.ro/promotii.html Te-ai intrebat vreodata ce adaos isi pun magazinele din Romania la cosmetice, si de ce, desi la noi salariile sunt muuult mai mici afara cosmeticele sunt atat de ieftine...Nu te multumi sa platesti mai mult! Incearca sa cumperi de la noi, sunt aceleasi produse, aceeasi calitate si preturi mult mai mici. Ce-i drept nu platim chirie, angajati, utilitati ne permitem sa va oferim un pret bun. Produsele noaste se dau repede, deci exclus sa expire...Incearca-ne si convinge-te !! Yshopunique @ yahoo.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod