Volum fermecator pentru intreaga zi!

Ofera-i parului tau volum si stralucire cu Rowenta Respectissim Volum` 24
Secretul unui look desavarsit este o coafura plina de vitalitate, cu volum de la radacina ce se mentine întreaga zi. Insa firul de par subtire si fragil, poate fi inamicul diminetilor tale, deoarece necesita multe minute petrecute in fata oglinzii si de cele mai multe ori fara rezultate asa cum ti-ai dori.

Ce ar trebui sa faci sa obtii in cateva minute o coafura care sa faca fata oricarei provocari de peste zi?

Da volum parului de la radacina

Secretul unei coafuri pline de vitalitate este volumul de la radacina, de aceea parul tau are nevoie de atentie in alegerea aparatelor de styling.
Aparatul pentru volum Rowenta Respectissim Volum` 24 este prietenul tau de nadejde cand vine vorba de coafuri realizate in cel mai scurt timp, cu volum ce dureaza intreaga zi! In doar 8 minute parul tau va capata, volum natural de la radacina pana la varfuri datorita rolei incalzite cu invelis Nano Ceramic, ce actioneaza ca un bigudiu.

Foloseste corect aparatele de stilizat pentru a obtine rezultatele dorite

A doua regula esentiala pentru a obtine coafurile dorite este utilizarea corecta a aparatelor de stilizat pentru rezultate optime.
Simplu si usor de folosit, Rowenta Volum` 24 confera parului tau volum ce dureaza ontreaga zi urmand doar 3 pasi simpli. Alege-ti o carare si separa parul in suvite subtiri. Ia o suvita, pozitioneaza aparatul deschis, orientat cu fata spre tine si fixeaza accesoriul Thermo Protect al aparatului cat mai aproape de radacina. Mentine timp de 3 secunde dispozitivul, apoi roteste aparatul, aducand manerul in pozitie verticala. Aseaza apoi suvita in partea opusa. La final tot ce trebuie sa mai faci este sa le aduci in pozitia lor naturala.
Atat de simplu!

Protejeaza sanatatea firului de păr

Volum'24 Respectissim funcţionează la temperatura blanda de 170°C, urmare a testelor efectuate pentru determinarea temperaturii optime pentru maxim de volum, respectand in acelasi timp sanatatea firului de par. Pentru ca de multe ori parului fin ii lipseste stralucirea, Volum'24 Respectissim incorporeaza un generator de ioni pentru a oferi parului stralucire, evitand in acelasi timp electricitatea statica si formarea aspectului cret.

Esti gata pentru volum fermecator de la radacina pana la varfuri ce dureaza intreaga zi?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod