Vitalitate şi strălucire pentru părul tău în doar 8 minute*: noul Volum` 24 Respectissim

Esti tot timpul pe drumuri si visezi la o solutie pentru ca parul tau sa arate ingrijit, chiar daca porti caciuli si palarii pentru a te proteja de frig?

Poti avea parte de volum si stralucire in doar 8 minute*, cu noul aparat Volum`24 Respectissim de la Rowenta.

Oricand ai nevoie sa dai rapid un aer proaspat parului tau afectat de frig, umezeala sau accesorii specifice sezonului rece, Volum` 24 Respectissim de la Rowenta te poate ajuta sa-ti reimprospatezi look-ul, mai ales atunci cand te grabesti.

Este usor de folosit si iti va fi un aliat de nadejde atunci cand esti nevoita sa ajungi undeva si parul tau este lipsit de vitalitate, deoarece rola cu invelis Nano Ceramic te va ajuta sa-i conferi volum parului tau, de la radacina pana la varfuri.

Rowenta Volum`24 Respectissim poate deveni prietenul tau cel mai bun in zilele aglomerate si agitate cand nu ai timp sa mergi la coafor pentru a-ti reimprospata podoaba capilara, tocmai pentru ca este atat de rapid si usor de folosit.

In doar 8 minute* parul capata volum de la radacina pana la varfuri si nu va mai trebui sa renunti la invitatiile last minute in oras.

*conform unui test realizat pe un esantion de 50 de persoane, in luna noiembrie 2012, in Franta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod