Vertige pour Femme de la Pierre Cardin

Pierre Cardin Fragrances a creat un parfum disponibil în două variante, pentru femei şi bărbaţi, care este inspirat de magnetismul forţei de atracţie: Vertige.  Două variante contrastante, care rămân complementare ca esenţă, surprind intensitatea emoţiei întâlnirii dintre un bărbat şi o femeie. Când focul întâlneşte gheaţa, rezistenţa devine superfluuă. Astfel se crează cea mai puternică legătura dintre un barbat şi o femeie. O relaţie de interdependenţă, în care bărbatul este vrăjit de femeie, iar aceasta îi pătrunde în suflet.


Prezentat într-o sticlă cu un design deosebit, ce îndeamnă la  atingere, Vertige a fost creat de vizionara casă de parfumuri Pierre Cardin. Păstrând tradiţia Cardin a preferinţelor pentru forme pline şi curajoase, sticla are o structură rectangulară, curbată, care o face să fie uşor de distins. Fiecare din părţile recipientului multifaţetat captează lumina, realizând un joc de reflecţii şi iluzii optice, care amintesc de drumul întortocheat al dragostei.

Vertige pour Femme este inspirat de momentul dragostei la prima vedere, de sentimentul fluturilor în stomac şi de toate emoţiile jocului seducţiei.
Parfumul are nuanţe subtile de afine, ananas şi mandarine, care animă simţurile şi însufleţesc întâlnirile. Frezia, violetele şi florile de portocală sunt notele de mijloc ale parfumului, care amestecă feminitatea cu gingăşia şi naturaleţea. Pe un fundal olfactiv secundar, notele de vanilie şi mosc alb îmbracă trupul într-o senzualitate voluptoasă şi fascinantă. Pret:  96,72 lei
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod