Versus by Donatella Versace

"Versus este energie pura. Am vrut un parfum care sa exprime contrastul dintre o feminitate romantica dar puternica in acelasi timp. Acest parfum este dedicat unei femei care adora sa fie indrazneata", spune Donatella Versace.
"Versus este energie pura. Am vrut un parfum care sa exprime contrastul dintre o feminitate  romantica dar puternica in acelasi timp. Acest parfum este dedicat unei femei care adora sa fie indrazneata", spune Donatella Versace.

Inca de la inceputul crearii acestui nume, VERSUS a fost sinonim cu evolutia, stilul si creativitatea. Culoarea parfumului, "cele cinci esente ale culorii violet" evoca modernitate, mister, libertate. Parfumul este proaspat, intens si invaluitor, dedicate unei femei seducatoare si increzatoare.

Un parfum vibrant si puternic, alcatuit din trasaturi puternice si contemporane.


Notele de varf se evidentiaza prin vitalitatea kumquatului, unicitatea fructelor precum marul stea si prospetimea stralucitoarea a lamaiei. Un acord imbietor ce evoca energie si personalitate.

Notele de mijloc sunt florale si feminine, frumusetea sa minunata este exprimata de esenta dinamica a florii de portocal, intensitatea florii de stephanotis si luxul authentic al trandafirului centifolia.

Notele de baza dezvaluie esenta seducatoare si misterioasa a acestui parfum, o interactiune provocatoare intre senzualitatea emanate de patchouli si profunzimea invaluitoare a moscului, combinate cu seminte de ambreta.

Pret 50 ml: 235 lei
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simone pe 22 Aug 2010, 14:11
    placut :)

    miroase extrem de bine acest parfum,perfect pentru vara :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod