Velvet touch - Noua colectie de rochii de ocazie, Athena Philip!

Seducatoare si sofisticata, catifeaua iti rasfata privirea si iti mangaie pielea. Textura grea si moale cu aspect regal are darul de a oferi un aspect elaborat tinutelor din 2017. „Velvet touch” este numele colectiei capsula de rochii de ocazie si de seara, Athena Philip care reinterpreteaza intr-o nota contemporana acest material clasic, asociat cu eleganta atemporala.
Plecand de la citatul, „Iarna-i aducea aminte de policandrele saloanelor cu parchetul lustruit, de splendoarea și agitația balurilor, de eleganța rochiilor...”, elementul central al colectiei este o rochie scurta, sculpturala intr-o nuanta bogata de albastru teal, ce impresioneaza prin volumetrie si detalii. Din acelasi registru, catifeaua albastru-intens in combinatie cu dantela Solstice isi gaseste o interpretare moderna prin croiala A-line si buzunarele laterale.

Un costum cu o croiala riguroasa, capata o nota feminina prin broderia aplicata pe reverele jachetei.
Intr-o nuanta bogata de burgundy. Rochia midi din catifea grena, cu cordon in talie si o esarfa ce se poate innoda ingenios in jurul gatului, ofera un aer power-glam unei aparitii casual, dar elegante. Cu falduri sculpturale, catifeaua se unduieste atragator, in rochii lungi cu nuante intense de violet, grena, albastru, turcaz si totodata, se impleteste armonios cu dantela si aplicatiile bogate din pietre si margele stralucitoare.  O nota  de lux discret si feminitate absoluta invaluie colectia „Velvet Touch” semnata Athena Philip, realizata in atelierul florariei Iris si care a avut-o ca protagonista pe Camelia Baltoi (Digi Sport).  Foto: Corina Olaru pentru www.athenaphilip.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod