Vedetele si-au pregatit tinutele pentru sezonul rece!

Se poartă negrul toamna aceasta?Vedetele noastre și-au pregătit garderoba pentru sezonul rece. Vedetele dau tonul în ceea ce privește moda, așa că putem spune că în toamna aceasta negrul este la putere. La un eveniment monden din Capitală, crema showbizului autohton a făcut parada modei.
Recent, s-a deschis în centrul comercial Jolie Ville, din strada Erou Iancu Nicolae, un nou centru estetic Jolie Ville. Extrem de cochet și cu cele mai în vogă tehnici de epilare definitivă dar și de hidratare a feței, salonul de lux a fost vizitat de nenumărate vedete.
 
Printre cele care au venit să se intereseze de noile tehnici s-au numărat știrilstele Observator, Antena 1, Geanina Ilieș și buna ei prietenă, Mihaela Călin, Roxana Ciuhulescu, Florenitna Opriș, Roxana Blagu sau Alina Laufer.
S-au delectat cu prăjituri fine, șampanie și au împărtășit sfaturi despre frumusețe, dar și modă.
 
După vestimentația doamnelor, se pare că negrul este culoare care va da tonul în modă sezonul acesta. Roxana a preferat o ținută sport rock, cu pantaloni și geacă de piele, bocanci și plic cu ținte. Florentina Opriș a ales să poarte o rochiță din dantelă neagră, iar Geanina, o vesta și o geantă în aceeași cromatică. 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod