Vedetele interesate si in weekend de trucuri de frumusete

Primăvara este ideală pentru a afla care sunt cele mai noi secrete de frumusețe, cum să ne protejăm de soare și de efectele lui din ce în ce mai nocive asupra pielii, cum să ne menținem pielea sănătoasă și, de ce nu, tânără, ce noutăți au mai apărut în materie de tratamente neinvazive, miniminvazive și intervenții estetice. Așa a luat naștere
Aesthetic Boost by dr. Elena Martin, un eveniment cu și pentru femei care se prețuiesc și au grijă de ele.

Într-o locație șic, situată pe una dintre cele mai frumoase străzi din cartierul Dorobanți, persoanele publice și pacientele invitate au avut parte de o zi de rasfăț. Macarons, flori, prosecco, mâncare fină atent selectă, muzică în surdină și multe secrete de frumusețe, cam asta a fost atmosfera cu care au fost întâmpinate iubitoarele de tinerețe
veșnică.

Alina Ceușan, cunoscutul influencer este brand ambasador a dr.
Elena Martin, și a venit special de la Cluj pentru eveniment. Aflată în pline pregătiri de nuntă, Alina e foarte interesată de tot ce înseamnă trucuri de frumusețe și și-a asociat imagine fără ezitare cu cea a unui medic în care crede cu toată tăria.

Nici proaspăta graviduță Diana Dumitrescu nu a lipsit, și ea este preocupată cum să se mențină frumoasă și mai ales sănătoasă în această perioadă frumoasă din viața ei, dat fiind că, în timpul sarcinii nu se folosesc decât anumite tratamente de față și anumite creme care să nu dăuneze fătului. Roxana Ciuhulescu, proaspătă mămică, este pacienta clinicii și recunoaște că a fost procupată de cum să revină cât mai repede la forma inițială.
La fel și Mihaela Moise.
 
Roxana Blagu, Annes, Ianna Novac, Raluca Bădulescu, Mirela Vescan care a venit împreună cu iubita celebrului Cătălin Dezbrăcatu, au fost și ele prezente.

"M-am bucurat enorm să am așa invitate frumoase, a fost o după amiază minunată, am împărtășit cu drag din meseria mea cu ele, din pasiunea mea, pot să sfătuiesc în cunoștință de cauză și graviduțele, și proaspetele mămici, pentru că și eu sunt mama unui băiețel de doar un an, așa că m-am confrtuntat cu problemele apărute și în timpul sarcinii,  și după. Așadar am vorbit cu ele nu doar ca medic, ci și ca mamă. A fost o atmosferă minunată".

FELLOW EBROPRAS (European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery), cu peste 1000 de intervenții la activ, dr.
Elena Martin aduce în România programul Aesthetic Boost, creat în urma experienței sale din Statele Unite. După ce a efectuat stagii de perfecționare în spitale precum celebrul Mayo Clinic, Cleveland Clinic și Miami Clinic, ea a ales să se întoarcă în România pentru a oferi pacienților săi intervenții estetice de nivel internațional.

"Este foarte important însă, ca atunci când alegem o intervenție estetică, să plecăm de pe patul de operație la fel de sănătoși precum am venit, dar mai frumoși. Primul pas în acest sens este alegerea medicului potrivit. E nevoie să ne informăm ce înseamnă intrevnția, să ascultăm cap coadă sfaturile și recomandările medicului, să avem grijă de noi, și
să nu tratăm cu superficialitate nicio intervenție cu tot ce înseamnă ea.
Sunt o militantă a frumuseții cu stil, a intervențiilor în primul rând sănătoase și sigure, fără riscuri, și am să militez pentru asta cu toată puterea mea de convingere. Frumusețea nu înseamnă exagerare, frumusețea nu înseamnă exces, frumusețea înseamnă în primul rând sănătate și mai apoi respect de sine
", a declarat dr. Elena Martin.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod