Vedetele au vorbit deschis despre intervențiile estetice!

În cadrul unui eveniment organizat în cabinetul medicilor esteticieni Khalid Al-Falah și Nico Ferariu mai multe vedete, bloggeri și jurnaliști au aflat care sunt noile tehnici de înfrumusețare și au descoperit avantajele intervențiilor estetice.
Printre vedetele prezente la Soma Clinic s-au aflat actrița Maria Dinulescu, Carmen Brumă, Iuliana Luciu și Adina Halas care s-au declarat încântate de tratamentele propuse de cei doi medici. “Ne-am dorit un eveniment intim în care să vorbim despre tratamentele de întinerire care se pot realiza în clinica noastră, dar și despre chirurgia estetică. Terapiile non-invazive au și ele rezultate spectaculose, chiar și actrița de telenovele mexicane, sora celebrei Thalia, Laura Zapata a încercat Skin – Tyte în clinica noastră și a fost încântată de rezultat.
De asemenea, PRP este indicat celor ce își doresc tratamente de rejuvenare cu plasma proprie, iar Volite este potrivit pentru hidratarea tenului în acest sezon”, a declarat dr. Nico Ferariu.

De cealaltă parte, dr. Khalid Al-Falah, medic primar chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și chirurgie estetică a vorbit despre intervențiile estetice menite să corecteze anumite imprefecțiuni. El a dezvăluit faptul că este împotriva exagerărilor și recomandă doar ceea ce se potrivește cu fizionomia pacientei, astfel că cele ce își doresc o schimbare vor fi atent consiliate înainte de intervenție de dr.
Khalid Al-Falah.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod