UniQCure de la SKEYNDOR - tratament expres pentru ten

SKEYNDOR lansează UniQCure, un tratament care conține 45 de ingrediente speciale, cu beneficii care se pot vedea rapid. Astfel, tratamentul – care conține 10 fiole – tratează probleme precum petele ridurile, porii dilatați, ajutând la repararea tenului și matifierea acestuia și redându-i strălucirea și frumusețea.

Schimbările de temperatură, vântul, razele de soare, stresul, praful din oraș – toți reprezintă factori favorizanți pentru desidratarea tenului și apariția sau accentuarea ridurilor.

Indiferent de vârstă, tenul are nevoie de un ajutor pentru a face față stresului urban. Iar SKEYNDOR a pregătit formula perfectă pentru diferite probleme ale pielii, pentru că fiecare trebuie tratată diferit. Astfel, cunoscutul brand de cosmetice lansează două noi produse dedicate unora dintre cele mai comune probleme: ridurile și porii dilatați.  

Fiola reparatoare de noapte UniQCure 8h Night Repairing Concentrate conține un cocktail de micropeptide bioactive, întărește joncțiunea dermo-epidermică, îmbunătățește calitatea fibrelor de colagen și stimulează în același timp repararea și detoxifierea pielii în timpul nopții.
Cu extract de arbore de mătase și triptofan, aceasta este recomandată tenului sensibil, fragil, cu semne de oboseală. Preț, exclusiv în saloanele GETTS: 151 lei

Porii dilatați care dau impresia unui ten încărcat, obosit vor fi istorie cu UniQCure Mattifying Pore Refiner Concentrate. Această fiolă reglează nivelul de sebum și închide porii, echilibrând flora benefică și redând strălucirea tenului fără a-l încărca. Printre ingredientele care fac acest produs unic se numără extractul de linte și mirt roșu, vitamina B6, apa de hamamelis și agentul de reglare al microbiotei.
Preț exclusiv în saloanele GETTS: 135 lei

Din gama UniQCure mai fac parte fiolele dedicate estompării ridurilor – UniQCure Wrinkle Inhibiting Concentrate -, cele care estompează petele și redau strălucirea tenului - UniQCure Dark Spot Correcting Concentrate -, și tratamentul de densifiere, care ameliorează aspectul ridurilor verticale din jurul gurii – UniQCure Redensifying Filling Concentrate. Tratamentele SKEYNDOR sunt disponibile exclusiv în saloanele GETTS.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod