Un par eco-prietenos

Ingrijeste-ti parul sanatos cu gama de produse eco O’Right - Tree In A Bottle de la Evergreen - Salon Organic - cel mai nou brand de produse bio din Romania destinat ingrijirii parului. Fabricate in Taiwan, aceste produse contin cele mai pure, mai naturale si mai organice ingrediente certificate ECOCERT si USDA.

Ingrijeste-ti parul sanatos cu gama de produse eco  O’Right  - Tree In A Bottle de la Evergreen - Salon Organic - cel mai nou brand de produse bio din Romania destinat ingrijirii parului. Fabricate in Taiwan, aceste produse contin cele mai pure, mai naturale si mai organice ingrediente certificate ECOCERT si USDA.

Ele ingrijesc delicat parul , iar la final, ambalajele biodegradabile cu capac din bambus taiwanez se pun in pamant. In 6 luni, acestea se degradeaza, iar din sticluta Tree In A Bottle in care se afla o samanta, va creste un copacel.

Tree In A Bottle – cu un pas mai aproape de frumusetea naturala. Exclusiv la Evergreen - Salon Organic. Afla mai multe pe www.salonorganic.ro.

Preţ: 87 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod