Un look îndrăznet cu noile spray-uri colorate label.m

Vara aceasta hair-stylistii internationali recomanda accentele indraznete de culoare si incurajeaza atitudinea jucausa si originala. Acest trend al colorarii parului in nuante vii este inspirat de London Fashion Week si promovat de numeroase vedete.
Dupa succesul imens pe care l-a avut la nivel international spray-ul de culoare roz pastel, pentru colorarea suvitelor, Powder Pink Spray de la label.m, brand-ul care imbina fashion-ul cu hair-styling-ul a mai lansat inca trei noi spray-uri in culori moderne: albastru vibrant, violet electrizant si rosu intens, care sunt disponibile incepand cu aceasta luna si la noi in tara. Acestea au fost introduse ca parte dintr-o colectie completa pentru a oferi de fiecare data un look nou, inedit si mereu in tendinte.

Foarte multe vedete internationale ca Lady Gaga, Katy Perry, Sarah Jessica Parker sau Dakota Fanning sunt renumite pentru indrazneala cu care isi coloreaza parul in functie de evenimentele la care participa.
La noi in tara, una dintre vedetele care a incercat spray-urile pentru colorarea parului, de la label.m, a fost Xonia. Aceasta a fost incantata de posibilitatea de a-si schimba temporar look-ul si s-a indragostit de Powder Pink Spray si de culoarea roz pastelata a acestuia.

Spray-urile Powder Spray by label.m sunt foarte usor de folosit, atat pentru colorarea intregului par cat si pentru a obtine suvite, accente de culoare sau ombre pastel. Pot fi folosite pe toate nuantele de par, chiar si pe tonurile inchise, iar culoarea dureaza pana la primul spalat.

label.m este brand-ul oficial de ingrijire a parului  folosit Festivalului de moda London Fashion Week.
Perfecte pentru concediu sau festivaluri, spray-urile pentru colorarea temporara a parului de la label.m sunt disponibile pe site-ul http://www.luxbeauty.ro si in Baneasa Shopping Center.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod