Ultimele tendinţe în #DIYhairstyling pe timp de vară

Fii stylish vara aceasta, NIVEA te provoacă să realizezi singură coafurile dorite cu cele mai potrivite produse de îngrijire a părului
Cocul în zig zag și împletit, buclele lejere, tunsorile pixie cut, împletiturile şi coafurile moderne boho–chic sunt vedetele preferate ale sezonului cald, în materie de hairstyling!Hair Stylistul internaţional NIVEA, Sally Brooks ne întâmpină nevoia de a fi în tendinţe cu noi recomandări de coafuri şi game de îngrijire şi styling potrivite fiecărui tip de păr.

Odată cu sosirea anotimpului cald, avem tendinţa de a acorda o îngrijire mai atentă părului nostru care îşi revine uşor, uşor după provocările geroase ale sezonului rece.Chic este cuvântul ce descrie cel mai bine coafurile tendinţelor din acest an.
Pentru a obţine titlul de trend-setter în materie de hairstyling, împletiturile trebuie să rămână un must-have al verii. De asemenea, buclele lejere în stil boho-chic sau tunsorile pixie cut sunt perfecte pentru fetele care doresc să îşi lase părul desfăcut. În realizarea coafurilor, aveţi grijă să folosiţi produse de styling potrivite pentru tipul de păr şi, după uscare, nu uitaţi să aplicaţi spary-uri de protecţie a părului împotriva factorilor externi
”, ne recomandă Sally.

Sally, stilistul internaţional NIVEA din 2008, este câştigătoare a premiului London Hairdresser of the Year şi membră a British Hairdressing Society’s Hall of Fame.
Ea a realizat hair styling-uri pentru designeri internaţionali precum Alexander McQueen şi colaborează constant cu reviste de modă de top precum ELLE, Vogue sau Cosmopolitan.

Descoperă beneficiile gamei de produse de îngrijire a părului şi styling NIVEA Diamond Gloss, care oferă părului uscat şi tern strălucire de diamant. Preţ şampon (250 ml), balsam (200 ml): 13,68 lei, fiecare; Preţ Styling Spray (250 ml), Spumă (150 ml): 16,25 lei, fiecare.Gama NIVEA Volume Sensation oferă volum dublu şi strălucire părului subţire, fără a-l încărca, pentru ca tu să simţi frumuseţea unui păr îngrijit.
Preţ şampon (250 ml), balsam (200 ml): 13,68 lei fiecare; Preţ Styling Spray (250 ml), Spumă (150 ml): 16,25 lei, fiecare.  Gama de styling NIVEA Mega Strong oferă oricărui tip de păr fixare mega puternică şi de lungă durată, îngrijindu-l în acelaşi timp, fără a-l încărca. Preţ Spray (250 ml), Spumă (150 ml): 16,25 lei, fiecare.

#DIYHAIRSTYLING: Învaţă să realizezi singură coafura dorită pentru o zi la birou, o seară de shopping cu fetele sau un eveniment glam! Cu ajutorul stilistului internaţional NIVEA, Sally Brooks, fii în pas cu ultimele tendinţe în materie de hairstyling, folosind cele mai potrivite produse de la NIVEA, in funcţie de tipul tău de păr şi de nevoile acestuia! Descoperă în link peste 70 de coafuri pe care le poți învăța, pas cu pas: www.nivea.ro/coafuri-rapide

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod