Tu cat de intensa ai vrea sa fie privirea ta?

Zona ochilor este cu siguranta cea mai importanta zona a fetei pentru machiaj deoarece aici putem jongla destul de mult, atat din punct de vedere cromatic, cat si din perspectiva formelor pe care le putem crea. Pentru a obtine un machiaj expresiv al ochilor, adesea avem nevoie de o linie fina trasata de-a lungul pleoapelor, linie care insa trebuie sa se armonize cu forma acestora. Daca ai ochii apropiati, evita sa trasezi linia pleoapei incepand din coltul interior al ochiului, ci mai degraba de la jumatatea pleoapei, insistand la partea exterioara.
Zona ochilor este cu siguranta cea mai importanta zona a fetei pentru machiaj deoarece  aici putem jongla destul de mult, atat din punct de vedere cromatic, cat si din perspectiva formelor pe care le putem crea. Pentru a obtine un machiaj expresiv al ochilor, adesea avem nevoie de o linie fina trasata de-a lungul pleoapelor, linie care insa trebuie sa se armonize cu forma acestora. Daca ai ochii apropiati, evita sa trasezi linia pleoapei incepand din coltul interior al ochiului, ci mai degraba de la jumatatea pleoapei, insistand la partea exterioara.

Pentru ochii mari, proeminenti se alungeste coada ochiului si este recomandat ca buzele sa fie usor colorate pentru a atrage atentia asupra privirii.
Aplica mai mult rimel pe genele din mijloc. Ochii mici vor capata volum daca linia pe care o vei trasa la nivelul pleoapei ca fi cat mai subtire si vei folosi o nuanta deschisa de fard care va conferi luminozitate privirii. Daca ai ochii migdalati, te poti considera norocoasa, pentru ca este forma de ochi ideala pentru a crea un machiaj de tip "pisica", atat de provocator si popular printre marile frumuseti ale lumii, incepand cu Brigitte Bardot, Sophia Loren si pana la Angelina Jolie.

Machiajul aparent simplu si natural realizat cu ajutorul tusului si al rimelului este solutia ideala pentru a crea o privire intensa care vorbeste de la sine.
Un alt avantaj este acela ca poate fi purtat atatziua, asortat cu un gloss in nuante naturale, cat si seara cu un  ruj mai intens si se va armoniza perfect cu orice tip de ochi, daca linia tusului va respecta forma acestora. Pentru acest tip de machiaj ai nevoie de un singur produs: Flormar a  lansat in editie limitata un produs 2 in 1,  care contine tus pentru ochi si rimel. Pensula profesionala a tusului permite trasarea unor linii precise si simplu de realizat. Rimelul pentru curbare ingrijeste si  hidrateaza genele avand totodata un efect de extravolum.
Vei obtine o privire extrem de intriganta, plina de senzualitate, cu un machiaj care imbina naturaletea, feminitatea cu rafinamentul si eleganta.

PRET: 32 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod