Tresor Midnight Rose de la Lancome

Un nectar magic cu o esenţă intensă, de miere, în care trandafirul, semnătura olfactivă a parfumului Trésor, devine mai dulce ca niciodată. "Tresor Midnight Rose este un PARFUM PLIN DE CULOARE, DE JOVIALITATE ŞI DE VESELIE ...
Un nectar magic cu o esenţă intensă, de miere, în care trandafirul, semnătura olfactivă a parfumului Trésor, devine mai dulce ca niciodată. "Tresor Midnight Rose este un PARFUM PLIN DE CULOARE, DE JOVIALITATE ŞI DE VESELIE ... Întruchipează feminitatea fără astâmpăr: trandafirul devine jucăuş, animat de tonuri delicios de înţepătoare de zmeură, licăriri lemnoase şi note voluptoase de vanilie.
Această roză irezistibilă şi spontană vrăjeşte totul în calea ei".


"O ADEVĂRATĂ SEMNĂTURĂ", explică parfumierul Anne Flipo, creatorul acestui generos miros floral cu aromă de fructe. Asemenea unui apetisant măr glasat, Trésor Midnight Rose poate fi un „trandafir glasat al dragostei” înviorător şi dulce, rodul unei întâlniri neaşteptate. Încă din primul moment, este dragoste la prima vedere între uleiul de trandafir intens şi profund şi zmeura vibrantă şi îndrăzneaţă.
Atingerea uşoară de iasomie şi bujorul se întâlnesc cu uleiul proaspăt de muguri de coacăze negre şi cu piperul roz intens.

Pentru lovitura de seducţie, nota finală – esenţă de cedru din Virginia, vanilie şi mosc – înviorează notele florale într-o REMANENŢĂ MODERNĂ ŞI ABSOLUT ADICTIVĂ. TRESOR MIDNIGHT ROSE EDP 50 ML, pret public estimat 340 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod