Tratamente de vreme rece - Balasamul leave-in

Asemeni tenului, podoaba ta capilara are nevoie de o atentie speciala in sezonul rece. Cea mai des invocata problema? Suvite uscate si lipsite de vitalitate, dificil de coafat. Produsul care nu ar trebui sa lipseasca din rutina ta de ingrijire in aceasta perioada? Mizeaza pe un balsam leave-in pentru o hidratare instanta a parului si extra stralucire.

Un par bine hidratat inseamna un par cu aspect matasos, care radiaza sanatate. Cum alegi balsamul leave-in potrivit? Este important sa iei in considerare tipul tau de par si ingredientele potrivite.

Alege produse formulate special pentru nevoile parului tau pentru a-i oferi ingrijirea de care are nevoie.

Opteaza pentru produse de ingrijire care contin ingrediente hidratante, ce stimuleaza regenerarea si protejeaza parul de agresiunile zilnice. Balsamul-spray pentru par uscat Deep Moisture Leave In Conditioning Spray de la Londa Professional are un efect instantaneu. Actioneaza in profunzime parului, imbunatatind rezistenta la rupere.  Extractele naturale de miere si mango redau pe loc parului supletea si flexibilitatea! Pret recomandat - Deep Moisture Leave In Conditioning Spray de la Londa Professional: 54 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod