Topeste celulita

Celulita este pe buzele tuturor femeilor in aceasta perioada. Este suparatoare si avem nevoie de remedii eficiente impotriva ei.

Sfatul Medik8 este sa mergi pe mana Lipomelt Forte. Acest tratament stimuleaza metabolismul celular, echilibreaza nivelul de hidratare al pielii si ii creste fermitatea. Asta datorita efectului de „dermo-compactare” pe care il au ingredientele produsului precum cofeina, coenzima A, guarana, alegele marine si L-carnitina. Vei observa rezultatele in aproximativ 6 saptamani. Intra pe www.dermaceuticals.ro si afla mai multe.  Pret: 234 ron
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andra121 pe 14 Aug 2013, 11:52
    Tratament celulita

    Doar prin faptul ca iei niste suplimente nu prea cred ca poti sa ajungi la rezultate prea mari. Dieta echilibrata si exercitiile fizice pot ajuta si ele destul de mult! Sa auzim de bine!

    1
    0

  • Alina pe 2 Aug 2013, 16:48
    Tratament celulita

    E ok produsul! Functioneaza, dar in paralel trebuie sa tii o dieta echilibrata,sa faci exercitii fizice si sa eviti bauturile carbogazoase. Poti incerca si masaje anticelulitice in timpul tratamentului, dar e cam dureros asa ca nu as recomanda:) O zi frumoasa!

    0
    1

  • adinush pe 3 Iul 2013, 15:56
    Cellinea pentru celulita

    Un produs de care am auzit ca ar fi eficient pentru vindecarea celulitei este Cellinea! Foarte multa lume vorbeste despre el asa ca e posibil sa functioneze. o sa mai citesc si eu ceva despre el si poate cumpar o cutie!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod