Top Line a lansat COLOR.ME by KEVIN.MURPHY - gama de produse de vopsit părul

Top Line a lansat în România COLOR.ME by KEVIN.MURPHY, linia de produse de colorare a părului a celebrului brand australian ce ocupă loc fruntaș în preferințele profesioniștilor din industria de frumusețe internațională. Noua linie compactă de culoare oferă un nivel ridicat de performanță, rezultate cu aspect natural și funcționalitate optimă a culorilor.

COLOR.ME by KEVIN.MURPHY  reprezintă un amestec din ingrediente blânde și „derivate natural” ce hidratează, întinerește și imprimă incredibil strălucirea fără a dăuna mediului înconjurător, brandul fiind cunoscut pentru programele sale de sustenabilitate.

Colorarea Multi-Tonală

COLOR.ME are un aspect multi-tonal natural unic, ce respectă culoarea naturală a firului de păr virgin și creează luminozitate pe fiecare fir de păr, o coloristică multidimensională.

Vopsea fără amoniac în 80 de nuanțe

Gama de nuanțe multifuncționale de înaltă performanță permite o creativitate nesfârșită și va oferi de fiecare dată cele mai naturale rezultate de culoare.

Fiecare nuanță COLOR.ME a fost creată pentru a respecta modelele de culoare naturală ce se regăsesc în părul virgin, netratat și oferă culori luminoase, multidimensionale. Culorile sunt amestecate cu CREAM.ACTIVATORII speciali pentru a crea rezultate personalizate, cum ar fi ton pe ton și acoperirea părului alb.

Tehnologie de ultimă generație

KEVIN.MURPHY nu compromite integritatea firului de păr
•    Nu conține amoniac
•    Nu conține PPD
•    Acoperire 100% a părului alb
•    Deschidere maximă
•    Paletă largă de culori: nuanțe naturale, fashion, pastel, intensificatori

Tehnologie în 3 pași

Garanția de cuplu molecular: această inovație ne asigură că fiecare moleculă de pigment din COLOR.ME se conectează la alta. Niciuna nu rămâne liberă și astfel asigură o colorare de lunga durată.

1.Functia de oxidare intarziata

•    Oxidarea si cuplarea pigmenților de culoare începe numai după ce produsul a fost depus adânc în interiorul părului și asigură durabilitate maximă și culori vibrante.

Pigmenti micro-speciali

•    Se depun pigmenți de culoare extrem de mici și pătrund adânc în cortexul firului de păr fără să deschidă cuticula, ci, prin umflarea minimă a acesteia.

Rezultatul este un păr mult mai sănătos și strălucitor.

Experienta la scafa- etape

La finalizarea fiecărui serviciu de colorare, pentru a închide cuticula și a stabiliza culoarea, se folosesc  produsele din gama KEVIN.MURPHY: STAYING.ALIVE și  RE.STORE.

După finalizarea timpului de acționare, se emulsionează și clătește culoarea de pe păr (se masează fără să se adauge apă până ce culoarea se emulsionează. Apoi se adaugă câteva picături de apă și se continuă masajul. Se repetă până când vopseaua își schimbă textura și proprietatea. În momentul în care vopseaua este eliminată de pe păr și aceasta face spumă se aplică dușul cu apă și se elimină definitiv de pe păr).

2. se aplică STAYING.ALIVE pentru egalizarea porozității – tratament leave in.

3.  se aplică apoi RE.STORE pe părul umed și pe scalp – tratament de curățare - samponați ușor timp de 2 minute, apoi clătiți bine.

4. la final se pulverizează din nou STAYING.ALIVE.

5.

Se coafeză ca de obicei.

Ingredientele cheie si beneficiile lor

MIEREA - vitaminele și minerale care servesc, de asemenea, ca un umectant si ajută părul să rețină umiditatea, formând o barieră de protecție.
RODIA - antioxidanții amortizează efectele radicalilor liberi asupra părului și a scalpului, inhibând enzimele care descompun colagenul.
UNTUL DE SHEA - conținutul crescut de acizi grași oferă hrănirea necesară părului uscat sau deteriorat de la rădăcini până la varfuri.
ULEIUL DE MĂCEȘE - este adesea utilizat în produsele cosmetice de înaltă calitate pentru îngrijirea pielii. Este extrem de bogat în antioxidanți eficienți ce oferă rezultate de lungă durată a culorilor.
ULEIUL DE COCOS - protejează scalpul în timpul procesului de colorare.
ALOE VERA – reface structura firului de păr, având cel puțin 75 nutrienți cunoscuți ce netezesc și hidratează părul și scalpul.
PANTENOLUL - Proprietățile antiseptice calmează scalpul și ajută la hidratarea și la netezirea cuticulei firului de păr.
ULEI DE MIGDALE – Hrănește și catifelează scalpul în timp ce Vitamina E oferă strălucire părului.
ULEI DIN SEMINȚE DE STRUGURI - Conține acid linoleic hidratant și lecitină.

Uleiul reglează nivelul pH-ului și menține  aciditatea naturală a pielii.

Noua gamă COLOR.ME by KEVIN.MURPHY , precum și toate produsele de haircare și hairstyle KEVIN.MURPHY sunt disponibile în magazinele Top Line, pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod