Tonifiere la primul wine spa din România

Recastiga fermitatea pielii tale si pastreaaza-i elasticitatea. Specialistii Riserva Wine Spa, primul wine spa din Romania, au creat programe de tonifiere a corpului tau.
Acum poti obtine un corp de invidiat  prin procedeul Vinotonifiant. Nu iti vei mai face griji de zonele care si-au pierdut fermitatea prin metode care te ajuta sa previi pierderea elasticitatii si sa incetinesti procesul de imbatranire a pielii.

Vinotonifiant este o procedura semnatura  Riserva Wine Spa, care foloseste  in prima etapa un gomaj cu un extract de samburi de struguri care asigura atat exfolierea pielii cat si curatarea ei.  Urmeaza o impachetare cu merisoare cu un efect de prevenire a procesului de imbatranire si apoi un masaj tonifiant care confera pielii un aspect ferm si placut.

Simte-te frumoasa si plina de incredere la Riserva  Wine  Spa!    Riserva Wine Spa –  a pregatit in aceasta primavara si un abonament de 6 sedinte, la un pret special de 596 lei, adica platesti 6 sedinte si beneficiezi de un discount de 33%.
Detalii pe: www.riserva.ro.  Pret 149 lei. Durata : 90 minute
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod