Toamna aceasta Miss Sporty ți-a pregătit un kit imbatabil pentru o privire intensă care te va face remarcată cât ai clipi!

Toată lumea își dorește un păr bogat și frumos. Flexibil, des și amplu. E în același timp mătăsos și arată foarte elegant. Ei bine, imaginează-ți doar cum ar fi ca și genele tale să aibă același aspect divin! Miss Sporty a reușit! Datorită ingredientelor inovatoare, această mascara este ceva complet diferit. Este cu-adevărat unică. Inspirați de produsele pentru păr, specialiștii de la Miss Sporty au creat o formula eficientă de ,,construcție” a genelor.
Extractul de Bambus este cunoscut pentru puterile sale de îndesire și fortifiere a genelor, în timp ce keratina este cunoscută pentru calitățile de netezire. Textura cremoasă face ca mascara să poată fi aplicată foarte ușor pentru a obține imediat efectul de îndesire. Vei vedea o transformare imediată după ce aplici Pump up Booster Lash Bodifier Mascara. Wow, uită-te în oglindă! Genele tale sunt acum ...              

Evidențiate! Arată mai pline și mai îndrăznețe cu până la de 9 X mai mult volum comparativ cu forma lor naturală. Amplificate! Transformate instant, genele tale au un volum impresionant. Mai dese! Efectiv simți și arăți de parcă ai avea mai multe gene.
Uimitor! Să ai gene demențiale nu mai e deloc complicat, mulțumită acestei noi mascara senzaționale...

Gene amplificate chiar acum! Iată cum...

În primul rând, aplică pe gene un strat din această mascara cremoasă, bogată, care reconstruiește genele. Vor arăta mai pline imediat. Apoi vei putea deveni propriul tău designer. Noua periuță aplicatoare îți permite să-ți definești aspectul genelor. Cu ajutorul vârfului poți îmbogăți fiecare geană în parte – chiar și cele mai mici, din colțuri. Rezultatul constă într-un set de gene complet noi, dense și pline de volum. Whoop!Bineînțeles, această mascara uimitoare nu se strânge, nu se întinde și nici nu pătează și este foarte delicată cu ochii tăi.

Dar stai! Asta nu e tot ce putem oferi nou și uimitor ochilor tăi …

Orice mascara nemaipomenită are alături un ajutor de nădejde … un tuș frumos și ușor de folosit pentru a completa aspectul perfect al ochilor tăi.
Îți prezentăm Pump Up Booster Kohl Kajal. Fiți pregătite fetelor … acesta nu este un creion de ochi obișnuit. Pentru început, nu are nevoie de ascuțire – este automatic!

Uimitor de compact și cu o textură catifelată, nu vei mai avea nici o problemă în a aplica această minunăție. Acest nou creion absolut fantastic se aplică cu mare ușurință, fiind ușor și cremos. Definire hipnotică sau un look cu totul nou pentru care te inspiri de pe marile podiumuri de modă – tu decizi.Și culorile? Poți opta pentru Negru sau Maro Închis pentru un aspect dramatic intens al ochilor tăi. Bej deschis sau Turcoaz pentru un aspect la modă.

Și pentru ca și sprâncenele tale să aibă un look absolut fabulos…

Miss Sporty s-a gândit să-ți ofere KIT-ul de Sprâncene Studio Eyebrow Kit, instrumentul esențial în crearea unui look impecabil al sprâncenelor tale.
KIT-ul de sprâncene STUDIO de la Miss Sporty îți poate asigura o aranjare și definire perfectă a sprâncenelor, ca la salon, în confortul propriei case. Ceara pigmentată conferă formă, definește și fixează sprâncenele, în timp ce pudra fixează ceara și oferă un look natural sprâncenelor.  La final, nu-ți mai rămâne decât să finisezi aspectul cu ajutorul combinației perfecte de perie și pieptăn. Efectul e … WOW!

Sprâncenele tale sunt acum perfect definite și aranjate în mod profesionist, în doar câteva minute, la tine acasă. Și știi care-i partea cea mai bună? Efectul durează până la 12h, păstrându-și intensitatea culorii întreaga zi, oferindu-ți o acoperire uniformă, fără cute sau pete, textura delicată putând fi purtată oricând îți dorești.
   Pump up Booster Lash Bodifier Mascara: 15.65 lei; Pump Up Booster Kohl Kajal: 11.95 lei; Studio Eyebrow Kit: 13.95 lei. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod