Therma & Tonifiere - tratament anticelulitic, slimming si de fermitate

Este un tratament cu efect termo, care incalzeste, fara sa arda si fara sa creeze disconfort. Poate dizolva micro si macro nodulii celulitici, intilniti in stadiile 3 si 4 de celulita, rezolvabili, pina acum, doar cu ajutorul aparatelor din saloane.
Este un tratament cu efect termo, care incalzeste, fara sa arda si fara sa creeze disconfort. Poate dizolva micro si macro nodulii celulitici, intilniti in stadiile 3 si 4 de celulita, rezolvabili, pina acum, doar cu ajutorul aparatelor din saloane. Daca folositi Post Quam T&T fara film osmotic, puteti aplica tratamentul de 2 ori/zi, dimineata si seara, dupa dus. Daca faceti impachetare cu film osmotic, tratamentul se face o singura data pe zi, dupa dus.

Pasii aplicarii tratamentului, cu film osmotic:


1. Therma Gelului se aplica in strat mai gros si se maseaza, conform tehnicilor de automasaj.
Apoi, aplicati filmul osmotic (folia alimentara), conform tehnicii de impachetare. Puteti sta cu filmul osmotic intre 30 min si 2,3 ore. In timpul aplicarii Therma Gelului, evitati contactul cu fata, cu ochii si cu zonele intime ! Dupa ce ati aplicat gelul, spalati-va bine pe miini !

2. Dupa ce scoateti folia, nu curatati surplusul de gel. Masati-l, pina cind este total absorbit.

3. Aplicati Moulding Cream si masati, conform tehnicilor de automasaj, cu miscari ferme, pina produsul este total absorbit in piele.


Dupa ce folositi acest tratament, nu faceti dus sau baie, cel putin 4 ore ! Ingredientii activi continua sa actioneza asupra tesutului adipos si asupra celulitei.  ATENTIE ! Produsele cu efect termic de incalzire induc, in cele mai multe cazuri, inrosirea pielii.
Nu va speriati ! Roseata si senzatia de cald dispar in cca 30 de minute.

THERMA GEL:


Este un tratament anticelulitic profesional "la cald", cu un efect termo de incalzire usor de suportat si cu efecte imediate si spectaculoase.  Formula Therma Gelului imbina cele mai eficiente principii active, care "topesc" grasimea si distrug celulita, chiar si pe cele vechi, sub forma de noduli. Therma Gelul are capacitatea de a disloca grasimea si celulita incapsulate, de a le dizolva si de a le drena, spre eliminarea din organism. Therma Gelul stimuleaza circulatia sanguina, accelereaza metabolismul si reda pielii elasticitatea.

MOULDING CREAM:


Crema profesionala anticelulitica si pentru fermitate, ce reduce volumul tesutului adipos. Previne si trateaza acumularile de grasime, in orice zona a corpului.
Formula sa imbina 5 principii active, cu un puternic efect anticelulitic. Circulatia sanguina este stimulata, iar edemele locale, produse de acumularea lichidelor in tesuturi, dispar inca de la primele aplicari.  In acelasi timp, crema tonifica tesutul si pielea, din zona in care se produce slabirea. ESTE TRATAMENTUL IDEAL PENTRU BARBIA DUBLA !

Post Quam Therma & Tonifiere By Irina Reisler este un tratament anticelulitic, slimming si de fermitate eficient si usor de aplicat. Pe www.irinareisler.ro, poti vedea aplicarea tratamentului, pas cu pas.

THERMA & TONIFIERE - tratament anticelulitic, slimming si de fermitate (Therma Gel 200 ml+Moulding Cream 200 ml) poate fi achizitionat la pretul de 98 RON + taxa de transport, de pe site-ul www.irinareisler.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod