Tendinte in machiajul pentru sezonul cald

Mariana Grindei, make up artist si formator dezvaluie trendurile din machiaj pentru primavara-vara 2014 si ce produse sa alegeti pentru a va bucura de un machiaj impecabil chiar si in zilele calduroase.
Mariana Grindei, make up artist si formator dezvaluie trendurile din machiaj pentru primavara-vara 2014 si ce produse sa alegeti pentru a va bucura de un machiaj impecabil chiar si in zilele calduroase.

In primul rand, trebuie sa stiti ca ingrijirea fetei, dar mai ales alegerea corecta a produselor de machiaj in sezonul cald, are o importanta majora in prevenirea aparitiei ridurilor si a petelor pigmentare.

Fondul de ten de calitate are menirea sa ne protejeze de impuritati, raze UV si chiar sa ne hidrateze tenul.
Eu folosesc si recomand produsele Paese, care pe langa varietatea de culori si texturi, ofera veritabile tratamente pentru ten. Fondul de ten Regenelift contine silicon, magneziu, Vitaminele A, C si E, favorizeaza sinteza colagenului si NU contine deloc  Parabeni.

Tendintele acestui an promoveaza un look natural, cu nuante pastel, in care tenul este impecabil si are acel aspect de portelan, ochii sunt definiti de eye liner, iar buzele au o nuanta puternica de portocaliu.

Pudra pe care o folosim pentru fixarea fondului de ten trebuie sa fie incolora.
Recomand Pudra de orez de la Paese care o textura fina si matasoasa, absoarbe excesul de sebum si pastreaza tenul fresh pentru mult timp, fiind excelenta pentru a oferi durabilitate machiajului.

Pentru a obtine acel efect de pometi stralucitori, sau pentru a pune in evidenta bronzul, Sun of Egypt este o pulbere fina care ofera stralucire. Contine numai minerale, peste 50% din continut este natural din perla (mica), care da o stralucire intensa.

In privinta nuantelor recomandate pentru machiaj, culoarea vedeta a anulului 2014 este Radiant Orchid, o nuanta frumoasa de mov-violet cu atingeri de roz care se potriveste oricarui tip de iris.
Culorile sunt mate si viu colorate sau satinate, dar la fel de colorate. Datorita nuantelor intense si a rezistentei, aleg fardurile Kashmir Neo de la Paese care au saturatie de pigmenti ce asigura culoare de intensitate maxima pe pleoapa. Particulele de Silicon incorporate in consistenta fardului inconjoara pigmentul pentru a preveni decolorarea pe piele si pentru a conferi rezistenta.

Tineti cont de aceste sfaturi si va veti bucura de un machiaj perfect intreaga zi, iar tenul vostru se va simti si va arata mai bine.
Descoperiti beneficiile acestei game profesionale de make-up pe site-ul www.LuxBeauty.ro dar si in centrele de infrumusetare partenere Beauty One.


Paese – The art of professional make up
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod