Tehnologia Blue Light de la Skeyndor- cea mai avansată tehnologie de protecție solară

Soarele, sursa vieții, care contribuie la creșterea și dezvoltarea întregii planete a devenit mai ales în ultimii ani dăunator pentru piele, datorită nivelului crescut de radiații.

Pentru o protecție sigură sub  soare, este nevoie să tratați din timp efectele nocive ale diferitelor tipuri de energii solare: raze infraroșii, raze UVA, UVB și HEV ( blue light).


Skeyndor a revoluționat gama Sun Experise, cu două noi produse, care înglobează cea mai avansată tehnologie de protectie solară- Tehnologia Blue Light.


Gama Sun Expertise oferă bariere de protecție complete
-    Protecția oferită și de alte produse de pe piață (UVA – care protejază pielea împotriva îmbătrânirii premature și UVB- care o bronzează)
-    Protecția -împotriva efectelor razelor infraroșii, protejând DNA-ul celulelor stem
-    Protecția împotriva radiației solare vizibile de înaltă energie (HEV) numită și Blue Light.

Blue Light creeaza radicali liberi care penetrează pielea în adâncime, provocând disfuncții importante care accelerează procesul de îmbătrânire.


 De asemenea, gama Sun Expertise asigură o protecție globală antiîmbătrânire, blocând apariția petelor și ridurilor cauzate de soare și menținând fermitatea pielii. Formula cu bronzare rapidă oferă un bronz uniform și de durată, completat de hidratare și confort pentru piele.


Vrei să te simți în siguranță sub razele soarelui? Incearcă noua tehnologie Blue Light de la Skeyndor, înglobată în fluidul protector și crema protectoare pentru față și corp.

Aceste combină două fotoprotectoare specifice luminii albastre cu doi pigmenți de colorare, pentru un bronz atrăgător.

Protectiv fluid SPF 30 blue light technology
Fluid  ptr. fata si corp din gama solara  , rezistent la apa, non comedogenic, cu protectie SPF 30, cu filtru solar extins, ce asigura protectie la radiatiile UVA, UVB, HEV si IR
Cost 160 ron


Protectiv cream SPF 30 blue light technology
Crema solara ptr. fata ,  rezistenta  la apa, non comedogenica, fara culoare, cu protectie SPF 50, cu filtru solar  extins, ce asigura protectie la radiatiile UVA, UVB, HEV si IR.
Cost 160 ron

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod