Superfructe – prospeţime fructată pentru piele şi simţuri cu noul gel de duş NIVEA Powerfruit Relax

De câţiva ani, superfructele au devenit starurile coşurilor de cumpărături ţinând cont că acestea, în comparaţie cu fructele tradiţionale, conţin cantităţi mult mai mari de vitamina C şi nutrienţi.
De câţiva ani, superfructele au devenit starurile coşurilor de cumpărături ţinând cont că acestea, în comparaţie cu fructele tradiţionale, conţin cantităţi mult mai mari de vitamina C şi nutrienţi. Stoarse pentru suc, presărate peste cereale sau mâncate ca atare, aceste superfructe asigură organismului substanţe protective şi vitale. Acaiul este un superfruct provenit din pădurile tropicale şi este considerat printre cele mai eficiente mijloace de luptă împotriva radicalilor liberi, având un conţinut ridicat de substanţe nutritive şi ingrediente active.
Din acest motiv, NIVEA a incorporat acest ingredient în noul gel de duş NIVEA Powerfruit Relax cu coacăze şi fructe de acai.

Dintre toate simţurile noastre, simţul mirosului este cel mai mult asociat cu emoţiile. Deşi aromele sunt invizibile şi pasagere, ele sunt legate de amintiri şi astfel au un impact puternic asupra subconştientului nostru şi asupra sentimentelor noastre. Aromele te pot face să te simţi mai puţin tensionat, îţi pot îmbunătăţi performanţa şi te pot face să te simţi mai fericit.
Noul gel de duş cu coacăze şi fructe de acai NIVEA Powerfruit Relax este transparent şi diferit într-un mod revigorant. Este un gel de duş care are grijă de piele şi stimulează totodată şi simţurile. Datorită miresmei fructate, noul gelul de duş NIVEA Powerfruit Relax este un produs  revigorant care conține ingrediente favorabile unui duș de înviorare.


Prin conţinutul de extract de superfructe şi vitamina C, gelul de duş combină o îngrijire bogată cu miresme proaspete. Gelul transparent se transformă într-o spumă moale care învăluie blând întregul corp.
După duş, pielea devine netedă şi fină la atingere. Datorită tehnologiei Beiersdorf Hidra IQ, o tehnologie inovatoare de hidratare, pielea este într-adevăr îngrijită. Cu NIVEA Powerfruit Relax, pielea este mângâiată şi răsfăţată datorită antioxidanţilor proveniţi de la coacăze iar mireasma plăcută de fructe acai calmează spiritul şi revitalizează corpul.

NIVEA Powerfruit Relax (250 ml): 11,81 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod