Super ingrediente pentru epilare eficientă

Epilarea cu ceara este una dintre cele mai eficiente metode de a scapa de parul nedorit pentru o perioada mai lunga de timp. Pe parcursul procesului de epilare este important ca si pielea sa fie protejata si ingrijita. Acest efect se obtine prin intermediul ingredientelor care imbogatesc formula cerii.
1. Ciocolata alba.
Epilarea cu ceara cu ciocolata alba este un serviciu care se adreseaza persoanelor cu piele sensibila deoarece este foarte delicata. Contine uleiuri vegetale care hidrateaza si unt cacao Theobroma. Acesta energizeaza, revitalizeaza si hraneste. In plus, epilarea va fi un eveniment senzorial in sine, parfumat in cel mai savuros mod cu putinta.

2. Proteine din lapte.
Ceara cu proteine din lapte este dedicata tot pielii sensibile. Aceasta contine o concentratie mare de proteine din lapte, minerale si vitamine, cu proprietati hranitoare si de hidratare.
Rolul lor este de a reface pielea dupa epilare. Laptelui praf din compozitie i se adauga uleiurile vegetale si ceara de albine.

3. Avocado.
Linia braziliana de la Rica este dedicata epilarii zonei inghinale si a fetei. Ceara apartinand acestei linii contine unt de avocado. Acesta este foarte bogat in vitaminele E, A si B. Hidrateaza si hraneste pielea. Efectul sau rezida si in rolul antioxidant. Ceara nu contine parfum sau culori artificiale si nu irita pielea. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod