STEAMPOD: REVOLUŢIA NETEZIRII PĂRULUI

Cu Steampod, L'Oréal Professionnel în colaborare cu Rowenta prezintă o nouă generație de produse și instrumente de styling revoluţionare.
Cu Steampod, L'Oréal Professionnel în colaborare cu Rowenta prezintă o nouă generație de produse și instrumente de styling revoluţionare.

După 5 ani de cercetare şi 8 brevete, cele două branduri cu expertiză mondială au obţinut rezultate uimitoare, nemaiîntâlnite până acum.

Asocierea unică a puterii aburului degajat de placa de netezire Steampod cu tratamentele supreme de ingrijire pe baza de Pro-Keratină, elaborate de laboratoarele L’Oréal Professionnel, reprezintă o inovaţie tehnologică fără precedent.

Acum, coaforii pot netezi şi trata părul într-un singur pas! Aburul previne şocul termic, hidratează cuticula şi conduce tehnologia Pro-Keratin în interiorul fibrei, pentru a o regenera în profunzime.
Vârfurile deteriorate sunt sigilate, părul rămâne perfect neted şi îşi recapătă  aspectul strălucitor, sănătos. O singură trecere cu Steampod peste şuviţa de păr – minim 3 zile de netezire profundă!

Am concentrat noua tehnologie Pro-Keratin  într-o gamă formată din 3 produse, adaptate nivelului de sensibilizare a părului:

- Cremă reconstructoare Steampod pe bază de Pro-Keratină, cu textură lejeră, pentru păr natural până la uşor sensibilizat – 85 RON

- Cremă reconstructoare Steampod pe bază de Pro-Keratină, cu textură mai densă, pentru păr sensibilizat până la foarte sensibilizat, ce nu încarcă părul – 85 RON

- Serum reconstructor Steampod pe bază de ulei de caise si ulei de avocado, destinat zonelor foarte deteriorate ale părului, precum şuviţe sau vârfuri – 85 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod