Spray cu apa termala Herculane Ivatherm

Un spray calmant si revigorant cu rol protector impotriva radiatiilor UVA.

In aceasta vara calduroasa, Ivatherm iti recomanda Spray-ul cu apa termala Herculane, pentru calmarea si decongestionarea pielii sensibile. Fie ca te expui la soare sau te epilezi, ai reactii alergice, acnee, eczeme, prurit, urticarie la cald sau la frig, sau pur si simplu te demachiezi, apa termala Ivatherm iti va ajuta pielea sa isi revina mult mai repede.

Apa termala Herculane, bogata in saruri minerale si oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg), respecta echilibrul osmotic al celulelor si este pura bacteriologic.
Calciul actioneaza ca antiinflamator si are efect antialergic, Zincul si Cuprul au un rol cicatrizant si antiseptic, Magneziul are rol protector.

Mineralele si oligoelementele au importanta majora in activarea si mentinerea echilibrului enzimatic si imbunatatirea metabolismului celular. Foarte apreciata de dermatologi pentru proprietatile ei calmante, antiiritante asupra pielii sensibile, ea favorizeaza cicatrizarea si protejeaza impotriva imbatranirii.

Prezentare si pret:

Pret: 18.59 lei - Spray 100 ml
Pret: 26.03 lei - Spray 200 ml
        
Produsele Ivatherm sunt comercializate exclusiv in farmacii.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miha pe 19 Sep 2011, 00:10
    Subtirel..

    Asa este,m-am uitat si eu pe site,si nici nu ai ce cumpara cu minim 50 ron,nu aveti dekt cateva produse,vreo 7.:(

    0
    0

  • nemultumita pe 19 Aug 2008, 13:28
    vrajeli

    am intrat pe site-ul vostru http://uniqueshop.yshop.ro si la un click pe Cosmetice and more... sunt 2 pagini cu produse, mai exact vreo 7. Pt un site ce vinde cosmetice oferta ar trebui sa fie mai variata... nu m-a incantat

    0
    0

  • yshop pe 8 Aug 2008, 23:02
    Magazin online COSMETICE SI MAKEUP ieftine !!

    http://uniqueshop.yshop.ro/promotii.html Te-ai intrebat vreodata ce adaos isi pun magazinele din Romania la cosmetice, si de ce, desi la noi salariile sunt muuult mai mici afara cosmeticele sunt atat de ieftine...Nu te multumi sa platesti mai mult! Incearca sa cumperi de la noi, sunt aceleasi produse, aceeasi calitate si preturi mult mai mici. Ce-i drept nu platim chirie, angajati, utilitati ne permitem sa va oferim un pret bun. Produsele noaste se dau repede, deci exclus sa expire...Incearca-ne si convinge-te !! Yshopunique @ yahoo.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod