Soprano Ice - cel mai nou aparat de epilare definitiva

Iubesti vara, soarele si marea, insa parul nedorit iti face probleme? Soprano Ice te scapa de aceasta problema. Soprano Ice este bijuteria tehnologica in fotoepilarea medicala, care neaga limitele impuse de culoarea pielii, firurui de par sau de sezon.
 
La SkinMed Clinic (Splaiul Unirii nr 8), poti afla totul si poti incerca cel mai nou tip de ingrijire si eliminare a parului nedorit, prin folosirea celui mai aprecit aparat la nivel international.  Diana Bart, Crina Abrudan, Livia Graur, Dan Cruceru, Raluca si Denisa Tanase de la Bambi, Annes, Julia Jianu, Alina Laufer, alaturi de jurnalisti si bloggeri au descoperit de curand beneficiile celei mai avansate tehnologii de epilare definitiva Soprano Ice, brand distribuit de TopLine.

SOPRANO ICE este tehnologia laser de ultimă generaţie, apreciată la nivel mondial, cu cea mai mare eficienţă pentru îndepartarea pilozităţii.

Aparţine portofoliului ALMA LASERS, o companie lider, cu renume mondial,  în domeniul tehnologiilor medicale și estetice. Este recunoscută și apreciată de către practicieni pentru angajamentul și pasiunea în descoperirea și lansarea unor soluții globale profesionale în acest domeniu.

Întodeauna pioner în inovatii, Alma Lasers lansează cea mai avansată soluţie de îndepartarea pilozităţii disponibilă în industria de profil. Combinând beneficiile lungimii de undă Alexandrite cu avantajele unui laser în mediul solid, Soprano Ice ofera ultima generaţie de tehnologie şi metodă de tratament, pemiţând practicienilor să trateze un portofoliu larg de pacienţi şi în orice sezon. Procedurile sunt rapide, uşoare, lipsite de durere şi confortabile pentru pacient, asigurând cele mai bune rezultate clinice.

Indicatii si contraindicatii

- orice persoană, indiferent de tipul cutanat sau culoarea firului de păr poate beneficia de procedura de reducere permanentă a pilozității utilizand SOPRANO ICE
- contraindicații absolute pentru această procedură sunt reprezentate de sarcină/alăptare și istoricul de neoplazii (cancere); restul afecțiunilor asociate, a medicației zilnice administrate, trebuiesc notate în fișa medicală, iar procedura se poate desfășura la indicația medicului specialist, cu respectarea unor precauții suplimentare;
- firul de păr nu trebuie smuls cu 2-4 săptămani anterior de începerea tratamentului și pe toata durata acestuia, poate fi îndepărtat utilizand lama de ras sau crema epilatoare; în ziua terapiei acesta trebuie îndepărtat recent, deoarece ținta în acestă procedură este foliculul pilos, iar nu firul de păr;
- orice modificare apărută în starea de sănătate sau medicației administrată trebuie notată, deoarece pot apărea reacții adverse asociate acestora (ex.

medicație fotosensibilizantă precum antibioticele sau afecțiuni cu fotosensibilizare)

Reactii posibile si restrictii post procedura

-datorită tehnologiei eficiente de răcire și a modului de lucru în mișcare, cu eficientizarea transmisiei energiei strict la nivelul dermului și protecția maximală a epidermului, reacțiile post procedură precum eritemul, apariția de arsură/vezicule, cruste sau riscul de hiperpigmentare sunt minimizate aprope spre dispariția acestora, rarele situații de reacții adverse sunt apărute în contextul nerespecării indicațiilor și a ignorării contextului medical al pacientului;
- NU există restricții postprocedură deoarece epidermul este respectat în integritatea sa;

Periodicitate

- intervalul dintre ședințe variază în funcție de zona tratată (în legătură cu faza activă de creștere a firului de par-ANAGEN).

Astfel, pentru zonele mici (facial, axile, inghinal) periodicitatea este de 1 ședință la 4-6 săptămani, iar pentru cele mari (membre inferioare) este de 1 ședință la 8-10 săptămani. Acesta trebuie respectat pentru eficacitatea maximă a procedurii. Protocolul include un total de 6-8 ședințe desfașurate între 4-10 săptămani în funcție de zona de lucru; în timp sunt necesare ședințe de întreținere la 6-12 luni;

Este o procedură extreme de valoroasă, cu rezultate excelente, peste 90-95% dintre foliculii piloși vor fi distruși, efect cu durabilitate în timp. Trebuie efectuată de către personal medical specializat, cu notarea contextului clinic al pacientului. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod