Simte energia cu noua gamă de produse de îngrijire personală Radox

Radox este un nou brand de produse de îngrijire personală disponibil acum şi pe piaţa din România. Povestea brandului a început în 1908 în Anglia.
Radox este un nou brand de produse de îngrijire personală disponibil acum şi pe piaţa din România. Povestea brandului a început în 1908 în Anglia. Încă de la lansare, secretul brandului a constat în expertiza combinării ingredientelor naturale (plante şi minerale) obţinând astfel produse care relaxează corpul, revitalizează mintea şi ajută la inducerea unei stări de calm.

Gama de produse include geluri de duş energizante (Invigorate şi Refresh), geluri de duş relaxante (Soothe şi Relax), gel de duş pentru bărbaţi ( Radox for Men), două variante de spumă de baie (Sleep Easy şi Relax) şi săpun lichid antibacterian (Clean & Protect, Clean & Moisturise şi Clean & Refresh).

Produsele Radox conţin ingrediente inspirate din natură, atent alese: lavandă, muşeţel, floare de nufăr, lămâie verde, vanilie, iasomie, ulei de citrice, ulei din arbore de ceai, ulei de jojoba, coriandru, mentă, ghimbir, ale căror parfum ajută la echilibrarea stării de spirit.
Fie că alegi să foloseşti una dintre variantele de gel de duş, spumă de baie sau săpun lichid, vei resimţi efectele benefice ale sărurilor şi uleiurilor esenţiale. Simte energia. Radox. Din natură
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod