Ser cu efect imediat impotriva celulitei

Se apropie vara si stim cat de mult iti doresti sa spui "Adio" celulitei si sa afisezi pe plaja o silueta de invidiat. Este o lupta continua pe care o dam pentru a fi frumoase si pentru a ne simti...
Se apropie vara si stim cat de mult iti doresti sa spui "Adio" celulitei si sa afisezi pe plaja o silueta de invidiat. Este o lupta continua pe care o dam pentru a fi frumoase si pentru a ne simti bine in propria piele.

Dar, incepand de astazi, ai un nou aliat si, cu siguranta, celulita poate deveni un subiect care tine de trecut. Serul Profilo, cu efect imediat impotriva celulitei, este un produs cosmetic foarte concentrat, ideal si pentru a fi folosit acasa.

Absorbtia rapida a produsului face ca principiile sale active, dintre care mentionam: guarana, miere, lamaie si morcov, ulei esential de bergamota, grepfruit, sa isi faca efectul imediat.


Pentru a avea o piele catifelata si perfect neteda, este recomandata o utilizare constanta a produsului.

Serul cu efect imediat impotriva celulitei, ambalat in tub de 125 ml, poate fi achizitionat de la Spa Moments (Adresa: Piata Alba Iulia, strada Rodiei nr. 45; Tel: 0770.925.823; 0724.833.330; 0747.816.943), la un pret de 72,67 lei (TVA inclus).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod